- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
"Konkrétan a bejegyzésben egy olyan nőről írtál, aki még sohasem látott Outlook-ot."
Igen, de sz.gépet már látott...
"Az autóvezetéshez nincsen szükség fizikai rátermettségre?
De még ha a számítógép-használatról beszélünk is: az egér használatához igenis kell egy jó adag finom motoros funkció."
Kicsit össze-vissza beszélek, elnézést. Ott már a számítógép használatról beszeletem. Ahhoz nem sok fizikai rátermettség kell. A finom motoros funkciók pedig valamikor 3-4 éves kor környékén kezdenek kiforrni és 5-7 éves korban csiszolódnak tökéletesre. Ha valakinek ez nem sikerül akkor viszik orvoshoz. Mert nem fejlődik megfelelően.
Szerintem fölösleges a számítógép kezelésből ekkora ügyet csinálni. Egyszerűen vannak bénák, akik nem akarják megtanulni, meg van egy béna oktatási metódus, ami inkább bemagoltatja a diákkal a gombok helyét, mintsem egyszerű logika alapján megmutassa hogy mit hol hogyan és miért kell keresni.
A 16 hónapos fiam egy ujjal elindítja a játékot a 4 colos telefonon és szépen pötyögteti a játékzongorát. (persze ehhez odaszoktam neki tartani). Pedig neki aztán még messze van az az idő, mikor a finommotoros funkciók igazán kifejlődnek. De annyi esze már van, hogy ha látja hogy apu oda nyom az ujjával és kijön a játék akkor ő is megpróbálja.
-> Aztán ő ugyanilyen alapon képes elindítani az Album appot és kotorászni a képek között.
Ha valaki ilyen alapvető logikát sem képes - felnőttként - egy komplexebb számítógépes rendszerre alkalmazni akkor annak tényleg szellemi problémái vannak - vagy alapvetően elsőre se lett rendesen elmondva / megtanítva neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- Hálózati / IP kamera
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Projektor topic
- EAFC 26
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest