- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- #95904256: Socket370 / 3DMark2001
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
"Konkrétan a bejegyzésben egy olyan nőről írtál, aki még sohasem látott Outlook-ot."
Igen, de sz.gépet már látott...
"Az autóvezetéshez nincsen szükség fizikai rátermettségre?
De még ha a számítógép-használatról beszélünk is: az egér használatához igenis kell egy jó adag finom motoros funkció."
Kicsit össze-vissza beszélek, elnézést. Ott már a számítógép használatról beszeletem. Ahhoz nem sok fizikai rátermettség kell. A finom motoros funkciók pedig valamikor 3-4 éves kor környékén kezdenek kiforrni és 5-7 éves korban csiszolódnak tökéletesre. Ha valakinek ez nem sikerül akkor viszik orvoshoz. Mert nem fejlődik megfelelően.
Szerintem fölösleges a számítógép kezelésből ekkora ügyet csinálni. Egyszerűen vannak bénák, akik nem akarják megtanulni, meg van egy béna oktatási metódus, ami inkább bemagoltatja a diákkal a gombok helyét, mintsem egyszerű logika alapján megmutassa hogy mit hol hogyan és miért kell keresni.
A 16 hónapos fiam egy ujjal elindítja a játékot a 4 colos telefonon és szépen pötyögteti a játékzongorát. (persze ehhez odaszoktam neki tartani). Pedig neki aztán még messze van az az idő, mikor a finommotoros funkciók igazán kifejlődnek. De annyi esze már van, hogy ha látja hogy apu oda nyom az ujjával és kijön a játék akkor ő is megpróbálja.
-> Aztán ő ugyanilyen alapon képes elindítani az Album appot és kotorászni a képek között.
Ha valaki ilyen alapvető logikát sem képes - felnőttként - egy komplexebb számítógépes rendszerre alkalmazni akkor annak tényleg szellemi problémái vannak - vagy alapvetően elsőre se lett rendesen elmondva / megtanítva neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Family Link
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mozilla Thunderbird
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 24 Hours of Le Mans
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest