Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Crystalheart #137 üzenetére
Valóban.
Tehát. Épp vásárlóval beszélek, belép valaki:
A. befejezem a vásárló kiszolgálását, ha 18 év alatti, aki belépett, és épp ellenőriznek, megbüntetnek.
B. felfüggesztem a vásárló kiszolgálását, a figyelmemet az újonnan érkezőre irányítom, felszólítom, hogy igazolja magát, amennyiben nem múlt el 18 vagy nem igazolja magát, felszólítom, hogy hagyja el az üzletet, amennyiben nem hagyja el, rendőrt hívok, addig nem szolgálok ki senkit, ha elhagyja az üzletet, folytathatom a kiszolgálást.
C. Miközben egy vásárlóval beszélek, épp kiszolgálok valakit, odakiabálok az ajtóba, az újonnan érkezőnek, hogy igazolja magát, majd miután elővette a személyi igazolványát, nézek magam elé bambán, mert nem látom 3 m-ről, hogy ő elmúlt-e 18. Ilyenkor mit tudok tenni? Ja, igen. Semmi mást, csak ugyan azt, mint A vagy B pontban. -
dabadab
titán
válasz
Crystalheart #137 üzenetére
"Hát ne mondjátok, hogy ez a legnagyobb probléma"
Ez egy eletszeru problema, ezt nyugodtan elfogadhatod gyerekes apaktol.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Most olvastam ezt a cikket. Illetve néztem meg a benne szereplő videót. Elég ha a videót megnézitek, mert pont - szinte...
- Cooler Master ma824 stealth . D15 killer :D
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest