- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
Új hozzászólás Aktív témák
-
Engem sem zavar, sőt, szoktam hallgatózni.
Mostanában elmaradtak ezeka kérdőívek, hallod-e!
-
Dany007
veterán
válasz
Crystalheart #2 üzenetére
Én már hallottam ilyet... Hogy majd később mert buszon vagyok... : ) Lehet csak nem akart mások előtt beszélni...
De kb olyan a dolog, mint amikor 2 ember beszélget a buszon. Vagy azt se szabadna?
Reggel meg du. általában nyüzsög az egész busz Alapzaj, plusz a beszélgetések... A telefonálás már minimális ehhez képest. -
tkazmer
addikt
én más szempontból nem tartom zavarónak; egyrészt tudom, hogy én is sokat telefonálok a fenti helyeken, ezért úgy gondolom, hogy ha mások elviselnek engem én is elviselek másokat. másrészt igazából van elég dolgom ahhoz, hogy észre se vegyem, ha valaki telefonálni kezd, főleg tömegközlekedési eszközökön, amelyek ugye egyáltalán nem a halk működésükről ismertek (itt főként a budai villamos és buszhálózatra célzok
)
-
Dany007
veterán
Engem meglep a 74% igen szavazat.
Furcsa de én leszarom ha valaki az utcán vagy a buszon telefonál mindaddig amíg nem ordibál. Márpedig azt meg lehet oldani ordibálás nélkül is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Pár napja találtam az interneten egy weboldalt, ahogy rövidke kérdőívek találhatók többféle témában.Úgy gondoltam jó...
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Lian Li, 14600KF, 3/4 konfig, VGA, memória, SSD nélkül
- DELL OptiPlex 5055 SFF / Ryzen 5 PRO 2400G / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / több db / számla
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest