- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU rekordok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
huhh, nem emlékszem már... csak arra, hogy májusban történt a "balhé" programozás szigorlat előtt pár nappal
a gépem általában olyankor szívatott, amikor tényleg hasznosra akartam használni: pl. 2006 ősszel (október 23-án) amikor a szakdogámat kezdtem volna írni, akkor füstölt el a tápom... (persze semmi nem volt nyitva, ahonnan cseretápot vehettem volna)
én megpróbálnám, hogy felrakok egy valami linuxot, aztán azon keresztül próbálnám elérni a vinyót... amikor szórakozni kezdett, azonnal kikaptam a gépből és pihentettem, amíg nem lett másik vinyó, amire menthettem... nem akartam kockáztatni a működtetésével, hogy több adat vesszen el... ha az sem látja, akkor viszont nem nagyon tudok érdemben segíteni
(igazából azt sem értem, hogy miben más az xp/linux ntfs-kezelése és miért sikerült nekem anno?
...de sikerült, ez a lényeg)
#3: na, akár ez is működhet még... lehet, hogy nem kell "komolyabb eszközökhöz" folyamodni?
ui: én is küzdöttem formázással/particionálással, de kidöglött a szerencsétlen -
Tim82
félisten
Röhögni fogsz, volt egy zsír ugyanilyen vinyóm és pont ugyanígy egyik pillanatról a másikra nem látta a Windows. (Az akkori gépemen Win ME volt, nálam töredezettségmentesítés + restart után tűnt el az éterben a vinyó.)
Évekkel később elővettem, akkorra volt már egy USB-s külső házam, abba téve XP simán felismerte, le is mentettem róla mindent.
# 4: sőt, aztán újraformázva egy haver netezős gépébe került, tudtommal máig működik a HDD.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Na, a probléma olvasható a címben.Egyszer régen, egy messzi messzi galaxisban volt egy vinyóm. Azon volt egy rakás...
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX6800 16GB!
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA A2000 Ada -8GB-, 64GB , 1TB NVMe, Magyar vil bill
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest