- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
Ezt a szamot joindulattal formaztam
A 80-rol en is hallottam, csak nem akartam elhinni. Ugy gondoltam, ez kozelebb esikTildy: 10 ev se tervezheto, de nagyon okosan csinalod. Mi is tartalekkepzesre utazunk. Es azt hittuk, 26 evesen 15 evet elore rohogve tervezunk. Munka van, olyan szakmam van, hogy barmikor talalok jol fizeto munkat, sunshine, aztan 4 ev mulva egy het alat agyhoz vagott a serv, egy ev tappenz, es azota sem tudom 100% terhelni. De volt tartalek, es fizettuk a hitelt, pedig porgott a le a dokiknak rendesen
Sajnos a tobb eves hitelben eleve van ket ismeretlen: munkaviszony/fizetes es az egeszseg/baleset
E melle aki bevesz egy harmadikat: deviza , az erdekes
Új hozzászólás Aktív témák
lo Hónapok óta fel-fel röppen különböző - de szinte mindegyik - híradóban ez a bizonyos téma. De most, hogy közeleg a vége...
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest