Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
varians javaslat: kulon tejszinhabot gyartani, es lapatos habverovel hozzacsapatni a mar megorolt gyumolcsot, hm? hogy olyan fagyizos konnyebb jellegu fagyi legyen.
-
Viszlát
addikt
A kis gombóc 3-3.5 dkg, a nagy 4.5-5 dkg között mozog, ezek a sztenderd kanálméretek. A tekerős már trükkösebb, mert nagyon jól lehet tömöríteni (anno a csinos lányoknak kétszer annyi fagyit nyomtam a tölcsérbe, miközben kinézetre ugyanannyinak tűnt mint a többieké), de általában ott is maximum 8-10 dkg-os egy adag.
-
lapa
veterán
azért Kalandor meg DeFranco tanítványaként tudhatnád, hogy főzni meg drogot venni sose megyünk mérleg nélkül. ejnyemár.
"1 gombóc 5 deka" szokott lenni. de van klasszik fagyiskanalam itthon, majd leporolom haha a mérleget és megnézem, mikor legközelebb ilyet csinálok. de nálunk még nem nagyon érik gyümi.
-
Dany007
veterán
Jogos a kérdés, de nekem a tölcsér mindig is csak egy akadály volt, ami elválasztotta / illetve megtartotta a fagyit.
Úgyhogy az kimaradt.A súlyát csak tippeltem, legközelebb lemérem. Azért gondoltam nehezebbnek a víznél mert jóval sűrűbb. Azért ahogy látszik is ez egy elég masszív massza lesz a végén.
@a_tesz: mondjuk a gombóc súlyát is csak tippeltem.
Rég voltam rendes fagyizóban. De kíváncsi lennék egy valós adatra. -
lapa
veterán
és a tölcsér?
mitől lenne amúgy lényegesen nehezebb, mint a víz? nagyjából azért 1kg 1 liter.
gasztroeológusok egész generációját kineveljük. a hal, a gyümölcscentrifuga és a vadon termesztett brokkoli országa leszünk. már csak idő kérdése.
-
Szuper, hétvégén kipróbálom

-
a_tesz
Korrektor
Jól néz ki, és biztos finom is, ki is fogom próbálni

Egy megjegyzés, ahol én láttam fagyisnál kiírva, ott egy gombóc 4-5 dkg volt, ennek tükrében még olcsóbb.
-
greenity
senior tag
Finom dolog az ilyesmi
gyerekkoromban mi is csináltunk ilyet 
Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lexus, Toyota topik
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Formula-1
- PLC programozás
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Új pc házak! Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
amúgy a mérleg ott volt a polcon. =/
Úgyhogy az kimaradt.
Rég voltam rendes fagyizóban. De kíváncsi lennék egy valós adatra.