- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
varians javaslat: kulon tejszinhabot gyartani, es lapatos habverovel hozzacsapatni a mar megorolt gyumolcsot, hm? hogy olyan fagyizos konnyebb jellegu fagyi legyen.
-
Viszlát
addikt
A kis gombóc 3-3.5 dkg, a nagy 4.5-5 dkg között mozog, ezek a sztenderd kanálméretek. A tekerős már trükkösebb, mert nagyon jól lehet tömöríteni (anno a csinos lányoknak kétszer annyi fagyit nyomtam a tölcsérbe, miközben kinézetre ugyanannyinak tűnt mint a többieké), de általában ott is maximum 8-10 dkg-os egy adag.
-
lapa
veterán
azért Kalandor meg DeFranco tanítványaként tudhatnád, hogy főzni meg drogot venni sose megyünk mérleg nélkül. ejnyemár.
"1 gombóc 5 deka" szokott lenni. de van klasszik fagyiskanalam itthon, majd leporolom haha a mérleget és megnézem, mikor legközelebb ilyet csinálok. de nálunk még nem nagyon érik gyümi.
-
Dany007
veterán
Jogos a kérdés, de nekem a tölcsér mindig is csak egy akadály volt, ami elválasztotta / illetve megtartotta a fagyit.
Úgyhogy az kimaradt.
A súlyát csak tippeltem, legközelebb lemérem. Azért gondoltam nehezebbnek a víznél mert jóval sűrűbb. Azért ahogy látszik is ez egy elég masszív massza lesz a végén.
@a_tesz: mondjuk a gombóc súlyát is csak tippeltem.
Rég voltam rendes fagyizóban. De kíváncsi lennék egy valós adatra.
-
lapa
veterán
és a tölcsér?
mitől lenne amúgy lényegesen nehezebb, mint a víz? nagyjából azért 1kg 1 liter.
gasztroeológusok egész generációját kineveljük. a hal, a gyümölcscentrifuga és a vadon termesztett brokkoli országa leszünk. már csak idő kérdése.
-
Szuper, hétvégén kipróbálom
-
a_tesz
Korrektor
Jól néz ki, és biztos finom is, ki is fogom próbálni
Egy megjegyzés, ahol én láttam fagyisnál kiírva, ott egy gombóc 4-5 dkg volt, ennek tükrében még olcsóbb.
-
greenity
senior tag
Finom dolog az ilyesmi
gyerekkoromban mi is csináltunk ilyet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest