- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
rebeL1899 #49 üzenetére
Szerintem túlmisztifikálod ezt a dolgot.
Nem kell ufokat - pontosabban földönkívülieket - belehallucinálni ebbe.
Alvásos bénulásról van szó. A tudomány ismeri a jelenséget mint kiderült. Leginkább pszichés okai lehetnek ennek.
Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy amikor elkezdtem enyhe feszültségoldót szedni, a jelenség elmúlt. Ahogy már mások is írták ez egy alvó test éber agyi állapot. Ezért olyan furcsa. Nem kell belelátni olyat, ami nincs is benne
Nálam a dolog elmúlt, és anno is kicsit képes voltam irányítani. Egy idő után már tudtam mikor jön elő, tudtam ellene tenni.@szöszikeeh:
Neked is csak azt tudom mondani, hogy ezt nem kell túlreagálni
Nem testelhagyásról van szó. Annyira nem erőteljes. Bár tény, hogy néha voltak hasonló érzéseim, de ezt ilyenkor könnyű összekeverni 1-1 álomszerű eseménnyel.
Álom közben is a lehető legabszurdabb dolog történnek. Mindenkivel. Mégsem képzel bele semmiféle extra misztikus dolgotSzal én csak azt akarom mondani, hogy azért írtam ezt az egészet, hogy aki hasonlóktól szenved azt megnyugtassam, nem pedig ráhozzam a frászt mindenféle ufó-s meg szellemes történettel. Pont azért mert normális dologról van szó. Igaz nem 7köznapi, de nem is földöntúli.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Első alkalommal kb. 10 éves lehettem.Még ma is tisztán emlékszem. Fekszek az ágyamon és nézek. Persze sötét van,...
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest