- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
válasz
Thunderzolee #36 üzenetére
"A középkorban is ilyen primitív emberek éltek."
Szeretnelek emlekeztetni arra, hogy a kozepkorban is tok ugyanolyan emberek eltek, mint ma, az a par szaz ev evolucios szempontbol kb semmi.
Amennyiben nem a konkret intelligenciara gondoltal, hanem arra, hogy muveletlenek am nagyhanguak, vagy valami hasonlo, akkor szinten felesleges elorangatni a kozepkort, megteszi egy tukor is.
-
7
addikt
válasz
Más szokáskörben, más kultúrában, más környezetben nevelődtek. Mások a normák, más az illem, mások a hagyományok. Csak azért, mert mások, és a te értékrended szerint ostobaságokat csinálnék, még nem feltétlenül értelmi fogyatékosok.
Tolerancia...
"Nyírjuk ki az összes intoleráns vadbarmot!"
-
eziskamu
addikt
válasz
Azért vannak ott is értelmesebbek, de gondolom inkább a nagyobb városok közelében. Pl sok amcsi cégnek ott a call centere, tudom nincs túl jó véleményetek a call centeresekről, de azért kell oda is valami tudás. Valamint olvastam valahol hogy indiai dokik indiában értékelnek ki mindenféle leletet/felvételt, amit számítógépen kapnak amerikából és küldik vissza a kiértékelt eredményeket.
Amúgy egy pindurit én is paráztam, mert nem tudtam, hogy még nem lesz ütköztetés, de arra gondoltam, legalább már nem kell többet munkába menni. Azt nagyjából értem mi folyik ott, majdnem fizikával kezdtem foglalkozni, de a hőtan és T. Zoltán megállított ilyen jellegű ténykedésemben.
PS: bocs az elírásokért, kopik az elem a rádiós billből
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Most olvastam EZT a cikket.És ledöbbentem...Hogy lehetnek ennyire buták az emberek?Ennyire függeni a babonáktól,...
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- Nők, nőügyek (18+)
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest