Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
52 vagy 53 és most kezdtem el a dlc -t játszani aminek eltérő az alaphangulata szerintem mint az alapjátéknak így már azért is érdemes lesz, az volt a gond hogy ezt az óra mennyiséget pár hét alatt csináltam és kicsit kiégtem, de majd fokozatosan adaglom újra neki és a dlc -t is végigviszem
steam szerint 32 óra játékidőm van, de az offline játszott időt nem számolta bele, csak azt amikor steamen online voltam
a nyár eleji akcióban szereztem be én is ugyan ennyiért egy négyes pakkban amúgy és szerintem ha valaki négyes pakkot vesz akkor az pont annyit spórol vele, hogy vehet hozzá egy The Secret Armory of General Knoxx DLC -t és ezzel kitolja a játék élettartamát még jópár órával a 2,71€ többletért
ahogy le volt írva már ez kb egy diablo fps re átültetve játékmenetre
Új hozzászólás Aktív témák
- Eric és a bringagyár - itt készülnek a OneSport és a Duotts kerékpárok
- Synology NAS
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sweet.tv - internetes TV
- Gumi és felni topik
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő