- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Linx 1010, a gagyi x86 tablet újjáéledése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Juj de szánalmasak
Akkor Október a következő világvége? Ne már... most akkor addig min fogunk izgulni?
Épp a héten olvastam, hogy szombaton vége lesz a világnak. Meg is lepődtem, eddig úgy tudtam, hogy 2012 dec 21.-én lesz vége, na mondom előrehozták...
Aztán most látom ez is elmaradt...
Azért nem gyenge.Azt is olvastam ezzel kapcsolatban, hogy valahol az USA-ban egy cég kihasználta a sok topa idiótát és a világvége-váróknak felajánlották, hogy a világvége után is vigyáznak majd háziállataikra! Ezért valami 20-30 dollárt kértek asszem... És rengetegen fizettek nekik ezért! Kíváncsi vagyok most vajon mi lesz? Visszaadják a kutyákat, macskákat és a pénzt is, vagy csak az állatokat ?
Vagy egyiket se?
Most nézem, ez a family radio még bejön. Ott van az ítélet napja : Days left: 00. Valamit elírtak a programban, mert ma már -1-et kéne kiírnia
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3199, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest