- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Juj de szánalmasak
Akkor Október a következő világvége? Ne már... most akkor addig min fogunk izgulni?
Épp a héten olvastam, hogy szombaton vége lesz a világnak. Meg is lepődtem, eddig úgy tudtam, hogy 2012 dec 21.-én lesz vége, na mondom előrehozták...
Aztán most látom ez is elmaradt...
Azért nem gyenge.Azt is olvastam ezzel kapcsolatban, hogy valahol az USA-ban egy cég kihasználta a sok topa idiótát és a világvége-váróknak felajánlották, hogy a világvége után is vigyáznak majd háziállataikra! Ezért valami 20-30 dollárt kértek asszem... És rengetegen fizettek nekik ezért! Kíváncsi vagyok most vajon mi lesz? Visszaadják a kutyákat, macskákat és a pénzt is, vagy csak az állatokat ?
Vagy egyiket se?
Most nézem, ez a family radio még bejön. Ott van az ítélet napja : Days left: 00. Valamit elírtak a programban, mert ma már -1-et kéne kiírnia
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest