Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• daenerys

tag

válasz Earl_Muttley #48 üzenetére

Á, neki már ingyen se kéne, mert jófogásról lehetett még akkor rendelni ingyen postával. :D Persze, idióta. Mert majd nem pont lekakálja az eladó, hogy hogyan csomagolja be a terméket.

Elmondom, hogy hogy megy az ilyenekkel az üzlet, és miért nem sajnálom, hogy nem jött össze.

Másfél éve is volt egy hülye barom, aki a kis híján törött, frissen sérült lábammal elrángatott volna a boltjához, hogy ott adjam át neki a terméket (jelerősítős wifi cucc). Eljött érte hazafelé autóval (effektíve semmilyen kitérővel nem járt neki, és mankóval le kellett mennem hozzá az utcára), 2000-et alkudott (mert Ő ELJÖTT érte, nem érted?), majd este elkezdte fikázni SMS-ben a cuccot, hogy ez egy sz.r a fia szerint, mert nem veszi a város másik végéből a művházból az ingyen wifit, és én vegyem vissza, mert én vagyok az eladó, és az eladónak vissza kell vennie a terméket.

Másnap visszahozta, és én visszavettem. Előtte még bevizsgáltam a terméket, hogy ugyanaz-e, meg kicsit ekéztem a csávót, ugyanis bekapcsolt notebook wifi mellett próbálta használni (nem is biztos, hogy nem azt használta addig is, de ez már más kérdés). Mikor kikapcsoltam a beépített wifit, láss csodát, kb. háromszor annyi hálózat jött be. A krapek köpni-nyelni nem tudott, én meg megköszöntem a türelmét, és mondtam neki, hogy legközelebb egy gombnyomásába fog kerülni, hogy jól működjön az ilyesmi.

Tanácsadásért persze simán lehúzhattam volna, mert úgy látszik, a műszaki zseni (szerintem rinyagép) fia sem volt képes többre, mint egy "eladó" (én)...

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés