- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoja™
őstag
válasz
nyisziati
üzenetére
Csak azért mert én például tisztában vagyok vele, hogy attól, mert én a saját szervezetem rombolom, még a környezetemnek nem kell szenvednie ettől. A saját anyámra is rászólok, ha olyan helyen gyújt rá, ahol nem kéne.
Viszont azzal is tisztában vagyok, hogy az a tábor van kisebbségben, akiket én képviselek, így nem csodálkozom, hogy 1 magamfajtára jut legalább 2 ,,gyűlölködő, kirekesztő, háklis nemdohányzó. "
-
Zoja™
őstag
válasz
potyautas
üzenetére
Nyugodtan lehetek a fix ablak mellett 5 dohányzó ember között. Nehogymá' öten ne gyújtsanak rá 10 percig miattam!
Elég sz@r párhuzam, mondhatni nem is tartozik a témához.
Mindamellett, hogy dohányzóként én is kirúgdosnám az autóból azt az egyedet, aki nem bírja ki, hogy a kocsiban ne gyújtson rá, eléggé mellélőttél a kolléga hozzászólására reagálásával.A lényeg összefoglalva, hogy a nem dohányzók elvárják a 100%-os toleranciát a dohányosoktól, addig fordítva ez zéró tolerancia elvén működik.
Nem egyszer volt már példa arra is, hogy az utcán úgy gyújtottam rá, hogy 30 méteres körzetben nem volt körülöttem senki, mégis képesek voltak odajönni hozzám, hogy miért ott cigizek, ahol, meg amúgy is, a dohányzás káros az egészségre.Kínomban már nem tudtam máshogy reagálni, mint hogy vissza szúrjam, hogy a vadidegeneknek beszólogatás meg a fogak egészségére káros.
-
Zoja™
őstag
válasz
t72killer
üzenetére
Csak technikailag: a dohányosnak tényleg oldja a stresszét, uis ha nincs nikotinbevitel, akkor jönnek az elvonási tünetek, köztük a stressz.
Ugyanezt írtam én is, csak más megfogalmazásban. Technikailag is.

Az orvosok is azt mondják, hogy nem létezik olyan, hogy leszokott dohányos, csak tünetmentes.
-
Zoja™
őstag
Én is az A kategóriába sorolnám magam. Amennyiben van kijelölt hely, akkor ott cigizek, ha nincs, akkor viszont én is rágyújtok az utcán.
Amin szerintem Te kiakadtál, az a nagybetűs pofátlanság, ami ugyanolyan arányban jelen van a dohányzók körében, mint a nemdohányzókéban, nem lehet ezt így kategorizálni. Volt már rá példa, hogy rászóltam egy tagra, aki szét dobálta a szemetét az utcán, a válasz nemes egyszerűséggel annyi volt, hogy inkább a saját dolgommal foglalkozzak és szokjak le a cigiről.
Hogy mi a jó a cigiben? Semmi. Tisztában vagyok vele, hogy csak tévhit, hogy oldja a mindennapos stresszt, az csak placebo. A dohányos bemagyarázza magának, hogy stresszes, közben pedig csak elvonási tünetei vannak. Ha ismét rágyújt, akkor az elvonási tünetek miatti stresszt csökkenti egy újabb szál elszívásával.
Ördögi kör...A lényeg viszont, hogy nem az egyszeri dohányosokkal van gond, hanem a pofátlanabbik csoportjával. Viszont ez kiüt az élet más területein is függetlenül attól,dohányzik-e, vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- GAMING PC! i5-12400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest