Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@vee
őstag
Köszönöm
Húzódzkodást próbálgatom, rendes széles fogással még csak néhány megy bele, de hátha beleerősödök idővel.(#9) mettyuz Köszönöm az ajánlásokat, már írtatok itt néhányat, utánuk olvasgatok és eldöntöm melyik legyen. Persze a pénztárcám korlátaira is ügyelnem kell, így nehéz lesz a választás.
Amúgy jelenleg Joint-X-et szedek.(#10) D1Rect Kiderül pár hét múlva, mennyire válik be másik ízületvédő.
(#12) RexMaximus Régebben (pár éve még), amikor még csak belekóstoltam a dologba, fekvenyomásnál kattogott a vállam. Oldalemelésnél nem. Na most ez fordítva van, fekvenyomásnál semmi gond nincs.
Felhúzást is csinálok, csak nem akartam túl sok mindent felsorolni. Annál 35 kg-val kezdtem, most kb. 65-70-el megy. -
d@vee
őstag
Az első 3-4 héten vegyesen sikerült. Pl. Scott-padnál a harmadik hétre +10 kiló ment, míg kötéllel csigán tricepszre nem ment több súly, csak picivel több ismétlés. Guggolás és lábtoló hamar ment felfelé súlyban, fekvenyomás megint nehezen az első pár héten.
(#2) D1Rect Ez igaz, leszólni könnyebb.
Be van, de csak a bal kattog. És csak akkor, ha oldalemelésnél leengedem a súlyt. Ha felemelem oldalra, majd ott kitartom egy pillanatig, ebből a helyzetből pedig magam elé viszem a súlyzót (tehát oldalemelésből fel, de leengedésnél már előre emelésként engedem vissza) és onnan le, akkor semmi gond. Mint minden más vállgyakorlat is problémamentes. Az ízületvédőt kb. 2-3 hete szedem, hátha az segíteni fog, de ha nem akkor egy szakember kikérdezése nem árthat.
A sárga kapszulánk már egy részét elolvastam, meg is van itthol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest