-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbalint3
tag
válasz Chaser #40240 üzenetére
Én még annyit se adnék érte, főleg, hogy hibás.
Nekem volt egy ehhez nagyon hasonló, de kisebb samu monitorom, a 931C.Na ez valami botrányosan rossz volt, az árához képest. Kezdve a talpánál, ami gyakorlatilag képtelen volt megtartani rendesen a monitort, gyakorlatilag egy kis szellő is elég volt ahhoz, hogy elforduljon jobbra-balra a monitor.
De ez még semmi, a beépített "RTA" chiphez képest! Ez elvileg arra szolgálna, hogy a monitor válaszidejét 2ms-ra csökkentse a játékok jobb megjelenítése érdekében. Na ezt biztosan nem csinálta, helyette: ha be volt kapcsolva, akkor iszonyatosan szellemképes volt minden (pl. görgetéskor a sorok egy szövegnél, vagy filmezni konkrétan nem lehetett a megjelenítőn, mert olyan volt mint régen az analóg földi adás, ha gyenge volt a jel, szellemképesedett minden).
Ja és a legjobb része még csak most jön: ezt a funkciót hiába kapcsolta ki az ember, minden ki-be kapcsolásnál vagy áramtalanításnál elfelejtett a monitor! Szerintem ezt amúgy direkt így állították be mert minden mást rendesen elmentett, de ezt az egy lényegi beállítást, na ez aztán nem.1 évig bírtam vele, majd eladtam. Ekkor elhatároztam, hogy samsung monitort soha többé. Lehet, hogy most már javultak, de ez olyan mély nyomott hagyott bennem (vagyis a szememben), hogy nálam a samsung elvágta magát a monitoroknál.
Most egy Dell U2417H-t használok, na a monitor fogalma kb. itt kezdődik. Csak a talpa kb. kétszer olyan nehéz mint az egész samsung monitor volt. Nem is billeg, max földrengéskor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Üzleti vita és megbeszélés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo LOQ 15APH8 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7840HS - 16GB - 512GB - RTX 4060 8GB - 2 év gar
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Macbook Pro 16" M1 Pro - 2022 gyártás, 32/512GB, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Redmagic Nova Gaming tablet Snapdragon 8 Gen 3 Leading Version!
- Új NT156WHM N42 matt 15,6" laptop kijelző eladó (1366x768)
- MSI SPATIUM M461 PCIe 4.0 NVMe M.2 1TB Garanciás
- ASUS ROG STRIX RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X OC Edition - 2025.07.13-ig magyar DigitalWeb garancia!
- be quiet! Shadow Rock TopFlow SR1 (BK012)