- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
seniman #29750 üzenetére
Aha, csak egy automata váltót nem úgy javítunk meg, hogy kicseréljük benne a két darab rossz alkatrészt, hanem kompletten az összes lamellát, tömítést, megkopott alkatrészt, olajat, citromot felújítani stb.. Ez azért van, mert egy ilyen szerkezet leszerelése, szétszedése, összerakása és visszaszerelése nagyjából 100-120k munkadíjban. És akkor még semmit sem csináltak benne meg. Beszéltem jó pár váltószerelővel, ne aggódj, nem az elsőhöz vittem, akit találtam (hozzá teszem, egy kezemen meg tudom számolni mennyi értelmes szerelő van). Egyébként az olajcsere kijön kb. 60k-ból, szóval nem tudom hol voltál vele, de vagy nagyon jól jártál, vagy inkább nem írok semmit.
Ja és hozzáteszem, gyári alkatrészeket raktak bele, nem fos mindenhonnan előszedett utángyátottat, azzal csinálták meg előtte, nem is ment el 100k kilométert...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sorozatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest