- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Gurulunk, WAZE?!
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kenwood #22928 üzenetére
Úgy, hogy egy használt telefont cseréltek egy másik használt telefonra és nem kp-t csapott anno az eladó tenyerébe. A szolgáltatóval továbbra is az eladó áll szerződésben nem a vevő. Az egyébként mindent elmond mindkét félről, hogy egy kézzel írott papírfecnit sem írtak a cseréről. Két felnőtt ember, hogy lehet ilyen balfasz? Úgy sem fognak tudni soha megegyezni szóval a legegyszerűbb az lenne ha visszaállítanák az eredeti állapotot. A vevő kapja vissza a telefonját + 25ezret és adja szépen vissza az eladónak a G4-et. Az eladó kicserélteti magának egy új mobilra és röhög az egészen a vevő meg így járt. Legközelebb ne vegyen más nevére szóló előfizetéses telefont. Ennyi.
(#22927) shteer: mennyémáinnen...
-
djculture
félisten
válasz
kenwood #22928 üzenetére
Amúgy tökmindegy most nézem lehet venni az e-magon új függetlent 109-ezerért, simán nem adtam volna egy fillért se a srácnak hanem vettem volna neki egy ilyet és bekaphatja. Akkor nem tudom mit szólt volna megvan a telefonja, garanciális is. Azt a plusz 10-est megérte volna hogy ne legyen veszekedés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- Egyedi ékszerdobozka
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest