- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Alusky #124244 üzenetére
Szintén elégedetten használtam.
Mondjuk annak örültem volna, hogy a 120k km után nem nálam esik ki ez az összes általad is említett hiba - név szerint: féltengely csere, vízelosztó, ablakemelő motor, kormány légzsák szalag kábel, hátsó övfeszítő patron, stb apróságon -, de tény és való hogy egy szem rozsda nem volt rajta sehol, és csak tankolni kellett és mindenhova elvitt.
Amitől nagyon féltem, az a klíma és az ABS kocka. Egy 20 éves autónál ez mind időzített bomba már sajnos, hiába motorikusan jó.
A hátsó övfeszítő patron hibája miatt fél évig légzsák nélkül jártunk, míg sikerült az egyik szerelőnek kiírni a vezérlőből.
Ezután döntöttünk úgy, hogy kipróbálnánk az "új autó" érzést - meg külföldre költözés is jött, de az mellékes.hcl #124242
Az Arteon nem Passat, hanem valami ami a VW és az Audi által fejlesztett prémium platformok szerelemgyermeke.
Valójában a mostani Passat már nem Passat, hanem egy Passat külsejű Superb. Ugyanazon a soron gyártják őket, Csehországban.
A Superb amúgy is jobban felszetelt és meg olcsóbb is, szóval elég sok márkahűség kell már manapság ahhoz, hogy valaki Passat kombit - mert ugye szedán tavaly óta nem gyártódik - vegyen.Én a kia-val komolyabban 2019-ben találkoztam, amikor 1 hónapra bérautóként használtam egy Optima-t. Az egy szuper verda volt, szerettem is volna utána egy Stinger-t, de egyrészt anyagi oldaláról túlzás lett volna, másrészt a Megane után a kombi forma mellett döntöttünk, mert sokkal praktikusabb.
A Ceed-ben volt is már szállítva mosógéptől kezdve minden is, ahol egy szedánnal meg lettünk volna lőve.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest