- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz
KROK640 #124162 üzenetére
Itt a kérdés inkább az, hogy megvan-e a megfelelő akarat, tudás, pénz és kapcsolati tőke ahhoz, hogy nem csak az úton tudj tartani egy w123/124-et, hanem olyan szinten úton tudd tartani, hogy 1000+km-re el is merj vele indulni. Szerintem ezt azért nagyon gondold még végig. És bármi, amit kiszámoltál, hogy kell költeni, azt nyugodtan duplázd meg, aztán tekintsd úgy, hogy azt évente kell, ha ilyen hosszú túrázós utazósnak akarsz retro kocsit. Nameg a szerszámkészlet, folyadékok, pár tipikus pótalkatrész mindig legyen a csomiban, és ezeket bárhol, bármikor, akár út szélén is tanuld meg magadnak megcsinálni.
Ha belevágsz, minden tiszteletem, én nem mertem, pedig a w123/w124-nél pár nagyságrenddel megbízhatóbb lexus ls460-on agyaltam anno (első genes LS lexus). De egy jót találni belőle, aminek nem lóg a bele, nem ette meg a rozsda, nincs szarrá-hülyegyerek-tuningolva, az kb lehetetlen. Illetve nem lehetetlen, csak megfizethetetlen. Plusz rájöttem, hogy nekem nem való a veteránozás. Sajnos nincs meg hozzá se a tudásom, se a kapcsolati tőkém helyben, még akkor is szopás lenne, ha anyagilag amúgy bírnám.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Futás, futópályák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Monitor hiba topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest