- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehet hogy éppen emiatt az ügy miatt ül. Vagy az is, hogy nem. Szerintem valami köztörvényes, erőszakos dolog miatt, mert Saújhelyben csak börtön meg fegyház rezsim van, fogház nem, tehát nyilván hétvégente nem engedik haza, mint egynémely fehérgallérost
Illetve nem fog feltételesen szabadságra kerülni harmadolással.
szerk.
Amúgy meg sztem örüljünk neki, hogy egyelőre ki van vonva a forgalombólEzek jellemzően ha kint vannak, folyamatosan valami pörgetőszeren "tengetik napjaikat", kokain, speed, metamfetamin, amihez éppen hozzájut, namármost távol álljon tőlem, hogy valamiféle komoly véleményt fogalmazzak meg, a büntetőjog nem az én világom, de fegyházba azért jellemzően a már jópárszor "bebukott" emberek mennek, és én úgy gondolom, hogy pont ez a pofa fog gondolkodás nélkül kebabot aprítani a békés átlagpolgárból, ha véletlen az útjába kerülünk, meg éppen be van állva.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Bittorrent topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest