-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
morcosharcos
őstag
Lehet hogy éppen emiatt az ügy miatt ül. Vagy az is, hogy nem. Szerintem valami köztörvényes, erőszakos dolog miatt, mert Saújhelyben csak börtön meg fegyház rezsim van, fogház nem, tehát nyilván hétvégente nem engedik haza, mint egynémely fehérgallérost Illetve nem fog feltételesen szabadságra kerülni harmadolással.
szerk.
Amúgy meg sztem örüljünk neki, hogy egyelőre ki van vonva a forgalomból Ezek jellemzően ha kint vannak, folyamatosan valami pörgetőszeren "tengetik napjaikat", kokain, speed, metamfetamin, amihez éppen hozzájut, namármost távol álljon tőlem, hogy valamiféle komoly véleményt fogalmazzak meg, a büntetőjog nem az én világom, de fegyházba azért jellemzően a már jópárszor "bebukott" emberek mennek, és én úgy gondolom, hogy pont ez a pofa fog gondolkodás nélkül kebabot aprítani a békés átlagpolgárból, ha véletlen az útjába kerülünk, meg éppen be van állva.[ Szerkesztve ]
Kennedy: “Democracy is not perfect, but we have never had to put a wall up to keep our people in.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux haladóknak
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Canon MILC: EOS R és M topik
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G4 DM
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest