- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
persze nincs éles határ a kettő között. de nem elvárható, hogy úgy használjak valamit, hogy minden bizbaszt értenék is a működéséből. mert akkor polihisztornak kellene lennem. de nyilván nem vagyok az, de tudok PC-t használni, Androidos telefont, tudok autót vezetni, stb.
de pl rohadtul nem tudom, mire jó a kartergáz-membrán. és én próbáltam megérteni eskü, de még mindig nem értem hogyan működik.
(ha kiszakad, fals levegőt szív, szar az alapjárat. oké membrán, aminek az a lényege, hogy valami átmenjen, van, ami ne. de könyörgöm, ha a levegő nem mehet át, akkor normál esetben mi megy át rajta? és akkor a faxnak nem kettes lemez van ott, hogy ne szakadjon ki a gumi? Mi értelme van a guminak?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Könyvajánló
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MIUI / HyperOS topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED monitor topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó számítógép
- MacSzerez.com - iPad Air 13" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Kék / Apple Garancia!
- Új, Gamer félgép - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 13700 + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Radiolink AT10II vezérlő 12 csatornás RC vevő R12DS 2.4GHz DSSS&FHSS
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M1 / Ezüst / Wifi + Cellular / 128GB / Garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest