- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mancer7151 #103246 üzenetére
Abszolút ismerős a sztori. Ezért írtam, amiket írtam. Én azokból átküldenék egyet-egyet, aztán kész. Talán valami 220k körül már van is belőlük használható. Aspire sorozat az nálam az, hogy lehet olyat venni, csak akkor engem kerülni kell minden bajával.
Swift3, mint minimum minőség, ahol érdemes laptopot venni: i5, iris xe, fhd ips, 8gb ram, 512gb ssd, alu ház, normális zsanérok (árhoz képest persze), 240k. Van belőle olyan szín, amilyet akarnak.
Kicsi, könnyű, csinos, jó akkuidővel, jó ránézni.
Ha ennél kevesebbet akar rákölteni, akkor vagy asztalit vesz, vagy békén hagy. És akkor probléma letudva.Ui: sőt, nem adnám gyarilag 16gb ram alá a dolgot, és akkor biztos nincs vele gebasz pár évig, így jobban belegondolva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- EAFC 25
- Milyen autót vegyek?
- Elfelejtettem a film címét
- Ubiquiti hálózati eszközök
- ASUS notebook topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - 2019 iMac 21.5" 4K / i7 3.2GHz / 512GB SSD / 16GB RAM / Radeon Pro 560X 4GB
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független akku 97% Apple jótállás
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Pro 13" Retina M1 / 8GB RAM / 256GB SSD / Ezüst / Garancia / Magyar
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest