- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- UEFI BIOS frissítési módok 2016-ban és 2024-ben ASUS alaplapoknál, FlashBack
- TWD: Dead city röviden
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A siker két szabálya
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
válasz MasterDeeJay #102591 üzenetére
Ismerőstöl szereztem ingyen a mostani B-die kit-et (eladta a gépét DDR5-re váltás miatt, nekem volt egy 3600 CL17-es kitem, és felajánlotta a cserét, hülye lettem volna nemet mondani 10500 + 2060 mellé meg a 3600 CL17 is megfelelő), G.Skill FlareX 3200 CL14 2x8GB, van rajtuk hőszenzor.
Nálam ez a határ R5 3600 + B450M Mortar Max-al, és ehhez is már hűtenem kell a memóriát, mert Testmem5-ben 43 fokot eléri, akkor elkezd hibázni. Hosszabb profillal lusta voltam tesztelni, de napi használatban stabil lassan több, mint egy hónapja.
Ez a leírás a legjobb DDR4 OC-hoz, ez alapján tudtam belőni a RAM-ot, meg valamennyi segítséget Discordról is kaptam. tRFC-n csökkents rengeteget, a B-die-nak az a hatalmas előnye, hogy bírja a nagyon alacsony tRFC-t, és rengeteget hoz teljesítményben. A linkelt leírásban benne van, hogy hogy tudod kiszámítani a neked kellő tRFC-t, B-die-hoz is van ajánlás.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Synology NAS
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Ukrajnai háború
- Banggood
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest