Hirdetés
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
morcosharcos
senior tag
válasz CJ4567 #120549 üzenetére
[link] Mondjuk ezt elfogadnám Dirt-höz, ha megdobnának vele, 155ér van itt használtan, de egyszerűen nem tudnám racionalizálni fejben, ha tényleg ennyi pénzt adnék ki rá......... persze ha úgy nézed, akkor meg ott vagyunk, hogy 7-8 teletank benzin..........
[ Szerkesztve ]
Kennedy: “Democracy is not perfect, but we have never had to put a wall up to keep our people in.”
-
morcosharcos
senior tag
Vegyé' AM5-öt, az intel szopikmost..........
Aztán ökölszabály, hogy a legolcsóbb A620-as lapokat kerülni kell, meg B650-es lapokból is az ilyen 60-70k alattiak kerülendők. MSI MAG B650 TOMAHAWK nem sikerült rosszul, de abból a ballpark-ból bármit meg lehet venni, ami az ilyen 70k-s ársávban mozog szinte. Prociban pedig sokat spórolsz ha a ryzen 7000 szériánál maradsz, teljesítményben a kövi 2 gen nem valami nagy ugrás..........Kennedy: “Democracy is not perfect, but we have never had to put a wall up to keep our people in.”
-
morcosharcos
senior tag
Mitől jobb az a Ph!-nak adatgyűjtés, vagy hirdetések szempontjából, ha kommentet írsz valami fórumrészletbe, mint ha egy cikket olvasol el, és nem kommentelsz? Ugyanúgy megvan az e-mail címed nekik, amit regkor megadtál, illetve ugyanúgy betölti a hirdetést fórumon/cikknél az eszközünk, hacsak nem használunk adblockert. Lehet én vagyok ostoba ehhez, de ezt most nem értem.
Kennedy: “Democracy is not perfect, but we have never had to put a wall up to keep our people in.”
-
morcosharcos
senior tag
Mindenki műkedvelő home office-os informatikus, komoly igénnyel a (véletlenül sem tökfelesleges) hardverekre, a kocsmák konganak az ürességtől, az Alfred Nobel-társaság pedig fontolgatja, hogy Stockholmból oda telepíti a székhelyét
Sok ilyen hely van ám MagyarországonKennedy: “Democracy is not perfect, but we have never had to put a wall up to keep our people in.”
-
morcosharcos
senior tag
válasz koby11h #120686 üzenetére
Jaja, a házikódat amit hirdetsz meg is néztem vmelyik nap. Ahhoz ha hozzászámolsz még 3700-at, ha vki foxpostra kéri, előáll az a vicces helyzet, hogy többe kerül a szállítás mint a termék.
(bár ma már ez nem biztos, hogy olyan sok embert zavar, Alin meg Temun is elég gyakran előáll ugyanez a szitu, pepitában, mer ott mondjuk a kínai szállítmányozó rakja zsebre a nagyját, és elvileg valamit visszaoszt a nagyobb forgalmú kereskedéseknek belőle, de ami fontos, hogy itthon a vevők szarnak már gyakran bele, hogy olcsóbb a termék mint a szállítás)Kennedy: “Democracy is not perfect, but we have never had to put a wall up to keep our people in.”
-
morcosharcos
senior tag
Igen, lényegében erre gondolok én is. És szerintem a zöme az embereknek ma már el is fogadja ezt, vásárlási szokások is ebbe az irányba alakulgatnak (nem csak használt termékeknél), meg a munkaerő se lesz már olcsóbb itthon.
-
morcosharcos
senior tag
válasz envagyok #120776 üzenetére
Nem kell adásvételi, ha a 600-as határ alatt maradsz, elegendő otthon írkálni, hogy kinek (sima név elegendő hozzá, még az is mindegy, ha "véletlenül" kamunevet ad meg a vevőd) mit, mikor, mennyiért adtál el. Maximum ezt kérheti számon egy esetleges NAV-ellenőrzés alacsony értékű saját ingóságok nem üzletszerű értékesítése esetén.
(Ennyit is csak azért, hogy egyáltalán nekik fogalmuk legyen róla, hogy nagyjából mennyit kereshettél, pontosabban mennyi jövedelemre tehettél szert adóévben ebből a forrásból).
A forrásom az Art.-n kívül természetesen az Szjatv., annál hitelesebb szerintem talán nincs....[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- E-roller topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs