Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
válasz
mephi666 #120 üzenetére
Még korábbi munkahelyemen volt egy srác aki nyomott valami olcsó sz@rt, mellette még rosszul is kajált és láttam kondiban edzeni, hát az mekkora vicc volt. Amikor húzódzkodott nem láttam az izmait mozogni, feszülni. Póló nélkül nagyon hülyén nézett ki. Persze a koxának meg volt a hátránya, vérnyomás probléma meg egyebek és állítólag volt hogy véres volt a vizelete. Még csak azt se lehet rá mondani hogy legalább meg volt a strandforma, mert még az se.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
mephi666 #120 üzenetére
Nekem sose ért ennyit az edzés, igaz nem is nézek ki úgy. Magamhoz mérten van erőm, van izom, de hogy az egészségemre menjen, soha. Nem is értem, aki ilyen 20 év körül nekiáll kokszolni, de amúgy meg hobbigyúrós. Minek?
Még ha hivatalos profi versenyző lenne, OK, megfelelő orvosi háttérrel, de ezek azt sem tudják egy vérkép mi fán terem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P14s "Kis Tervező Vágó" Notebook -50% Ryzen 7 Pro 4750U 32/512 Radeo 2GB FHD IPS
- kártyafüggetlen iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium + kiegészítők
- Apple AirPods Pro 2. generáció
- Apple iPhone Air, 256GB, fekete színben
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest