- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amacs
aktív tag
válasz
wassermann #213 üzenetére
Sajnos a dsl kapcsolatoknál ez pedig elég nagy gond szokott lenni, sebesség vagy stabilitás tekintetében, legrosszabb esetben pedig mind a kettő problémás ugye.
-
Amacs
aktív tag
válasz
wassermann #211 üzenetére
Az egyébként sem árt, ha nem fűtik kölcsönösen egymást, pedig egy időben én is egymás tetejére akartam rakni a routert, és a modemet, de végül beláttam, hogy jobb lesz külön.
Ennél rosszabb elhelyezés részemről már csak az volt, amikor ugyancsak ezt a párost télen elhelyeztem az ablakban, merthogy ott jó hűvös van. Csakhogy időközben nyár lett, és egyszer csak azt vettem észre, hogy izzik mind a kettő szabályosan, mert pont besütött a nap. -
Amacs
aktív tag
válasz
wassermann #209 üzenetére
Érdekes, ez benne van a cikkben, hogy zavarhatják egymást?
Nekem az ezer éves 360r mellett egy di-524 8dBi-s antennával üzemelt nem is olyan rég, és nem tapasztaltam hasonlót.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Synology NAS
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen routert?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- nVidia tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Alkatrész felvásárlás (VGA, CPU, félkonfig, konzol, notebook, komplett gép)
- Apple Watch Series 9 (GPS + Cellular), 45mm, prémium rozsdamentes acél, zafírkristály
- Precision 5680 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Aspire A515-58M 15.6" FHD matt i7-13620H 32GB 512GB NVMe ujjolv új akku gar
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- PS Plus előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest