Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Szereztem egy másik modemet, igaz ez is a 360R, de erre már rá van írva az adsl2+ felirat, és c3-as (az enyém b3-as). Ez is koppra ugyanott áll meg, 16380kbps-nél. Hiába állítottam az snr-t, a végén már 5888-ra az 1280-ról, semmi nem változott, a kiírt érték is maradt ugyanaz a 13.2dB
A feltöltési sebesség viszont nőtt, az alap 110KB/s-ről 140-re. Ennyit bírna a hálózat? Viszont régen stabilan töltött 1,8-2MB-al, most meg a sajáttal az 1Mb-ot, ezzel a kölcsönkapottal pedig az 1,4MB-ot is nyögve alig éri el. Ez a speedtest pedig ha csak a végső számokat nézem egy fals értéket ad csak, nem átlagsebességet ad vissza hanem csak az utolsó másodpercét... 
Ja, nekem a telefonkábel a földszintről jön, cca. 20 méter. Lenne értelme a modemet letenni a telefon mellé minél rövidebb telefonkábellel, és a hálókábelt hozni fel helyette? De mint írtam régen ment az 1,8-2MB.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Horgász topik
- Autós topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- JBL Charge 5
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A feltöltési sebesség viszont nőtt, az alap 110KB/s-ről 140-re. Ennyit bírna a hálózat? Viszont régen stabilan töltött 1,8-2MB-al, most meg a sajáttal az 1Mb-ot, ezzel a kölcsönkapottal pedig az 1,4MB-ot is nyögve alig éri el. Ez a speedtest pedig ha csak a végső számokat nézem egy fals értéket ad csak, nem átlagsebességet ad vissza hanem csak az utolsó másodpercét...