- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesz1974
tag
Nem igazán ide illik, de talán valaki hasznát veszi itt is....
Minden D-Link DSL 360R típusú ADSL modem tulajdonos figyelmébe!
A minap szétszedtem a fennt nevezett modememet kb. 3 év használat után, és az Elkó-k állapota láttán majdnem sírva fakadtam...
Össz-vissz 8 darab kondi van benne, egy nagyobb szűrőkondi és 7 kisebb, a baj csak az, hogy a "tudatos élettertam tervezés mintapéldányával van dolgunk", ez a modem még akkor is jócskán melegszik, ha szabadon hagyva használjuk, ha valamit ráteszünk, vagy bezsúfoljuk egy szűk helyre, akkor nagyon hamar bekrepálhat miatta a netkapcsolatunk.Szóval, 3 év után a legtöbb kondi teteje púpos volt a melegtől, ill. az alján már félig kinyomta a tömítést..., a következő lépcső amikor kifolyik a bele a nyákra, és szétzabálja azt.
Tehát, összeírtam a kondiszettet, és megvettem egy híradástechnikai alkatrész boltban, 400 Ft volt az összes..., kicsit problémás a cseréjük, mivel a nyák lyukgalvanizált, így az alkatrészek lábának furatait egy tűvel érdemes kitisztítani, miután a régi alkatrészt kiforrasztottuk.Mivel a ki-be forrasztás kicsit felnyomta a vérnyomásom, egy 6-os fúróval megígazítottam a burkolat tetejét....(24 lyukkal tettem érdekesebbé...
) , plusz a doboz oldala is kapott párat, a hatás: érezhetően hűvösebb az egész doboz, mivel így már áramlik a levegő.
Azóta még a szinkronizálás is gyorsabban megy neki, miután bekapcsolom.Remélem sokan belenéznek ezen írás után az ilyen típusú ADSL modemjükbe, mivel jó pár tízezer darab lehet ebben a pillanatban is működésben a Drága Előfizetőknél ebből a fajta kütyüből, amik a végsőket rúgják!
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Filmvilág
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Mobilinternet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Objektívek topikja
- További aktív témák...
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest