Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesz1974
tag
Nem igazán ide illik, de talán valaki hasznát veszi itt is....
Minden D-Link DSL 360R típusú ADSL modem tulajdonos figyelmébe!
A minap szétszedtem a fennt nevezett modememet kb. 3 év használat után, és az Elkó-k állapota láttán majdnem sírva fakadtam...
Össz-vissz 8 darab kondi van benne, egy nagyobb szűrőkondi és 7 kisebb, a baj csak az, hogy a "tudatos élettertam tervezés mintapéldányával van dolgunk", ez a modem még akkor is jócskán melegszik, ha szabadon hagyva használjuk, ha valamit ráteszünk, vagy bezsúfoljuk egy szűk helyre, akkor nagyon hamar bekrepálhat miatta a netkapcsolatunk.Szóval, 3 év után a legtöbb kondi teteje púpos volt a melegtől, ill. az alján már félig kinyomta a tömítést..., a következő lépcső amikor kifolyik a bele a nyákra, és szétzabálja azt.
Tehát, összeírtam a kondiszettet, és megvettem egy híradástechnikai alkatrész boltban, 400 Ft volt az összes..., kicsit problémás a cseréjük, mivel a nyák lyukgalvanizált, így az alkatrészek lábának furatait egy tűvel érdemes kitisztítani, miután a régi alkatrészt kiforrasztottuk.Mivel a ki-be forrasztás kicsit felnyomta a vérnyomásom, egy 6-os fúróval megígazítottam a burkolat tetejét....(24 lyukkal tettem érdekesebbé...
) , plusz a doboz oldala is kapott párat, a hatás: érezhetően hűvösebb az egész doboz, mivel így már áramlik a levegő.
Azóta még a szinkronizálás is gyorsabban megy neki, miután bekapcsolom.Remélem sokan belenéznek ezen írás után az ilyen típusú ADSL modemjükbe, mivel jó pár tízezer darab lehet ebben a pillanatban is működésben a Drága Előfizetőknél ebből a fajta kütyüből, amik a végsőket rúgják!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya számlával
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest