- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok.Lenne egy kèrdèsem.Suereztem egy p1-es gèpet.Dos-t szeretnèk ràrakni.Le is töltöttem a 6.22-t.3 flopy-ra ràraktam.Be is bootol.De ki írja hogy ez csak valami frissítès ès hogy a gèpen nincs operàciós rendszer ès nem telepíti.Valaki tud esetleg olyan linket ahonnan olyan dost-tudok letölteni ami teljesen szűz vinyóra ràmegy?Ja cd-röl is tudok bootolni.Előre is köszi.Szèp napot.
-
Fred23
nagyúr
Jó volt olvasni, szeretem ezeket a karikat.
Nekem van itthon még FireGL T2-64s is Usákiából.
-
9600XT nekem is van egy Asus féle. Asszem 3eft volt pár éve itt aprón, de van itthon sima 9600 és a rettegett 64bites hulladék SE is.
Igazából a ramokon nem spóroltak (2.2ns) de nem tudtam belőni rendesen. Pontosabban kellene hozzá bios mod a ram időzítésekhez mert még gyári értéken sem tud menni, mármint a ramokon szereplő 2.2ns szerint 900-on kellene mennie.
600 a gyári ram órajele, 800-ig ment fel hiba nélkül. A gond valószínű az időzítéssel lesz, azaz a ram 800-1000 között már lazább értékeken kellene hogy fusson. Vagy talán a ram fesz lesz túl alacsony, nem mentem bele ennyire.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- iPhone topik
- Formula-1
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Háztartási gépek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- További aktív témák...
- Eladó számítógép
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest