- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
huntermati #26 üzenetére
Mire a telefonomért nyúltam, kikerestem a kamerát, már végzett. Teljesen jól mozgott. Azért lepett meg. Azt hittem simán kisétál az úttestre és ott megy tovább, ahogy mindenki szokta ebben az utcában. De visszakanyarodott elénk és amint érzékeltem a jellegzetes testtartást nyúltam a telóért. Utolérte a barátnője, aki semmi aggódás jelét nem adta, még csak támogatnia sem kellett, ha ő nem aggódott érte, akkor én biztos nem fogok.
Röviden így nézett ki: megy, megy, ásít egyet, megy tovább. -
.bableWes
őstag
válasz
Motion_Blur #30 üzenetére
az biztos. engem kb 3 honapja a kis retikülivel vert fejbe hogy mi a ..-t akarok. na mondom dik akkor csö-.-"
-
Snowy_owl
őstag
válasz
szőröscica #25 üzenetére
Szóval inkább az a baj, hogy a bulikon kívül nem látok semmi mást amit csinálnak a fiatalok, ahogy én sem, mert már nincs is annyi lehetőség szüleim meséi alapján. Van a szombat, a kocsma, meg a buli. Aztán ennyi. Mást mit lehet csinálni, kérdem én?
-
Le akartam videózni, de mire élesítettem már végzett. Gyorsan tovább is mentek. Ismeretlenek voltak.
Nem az lepett meg, hogy lányok hánynak, hogy este 10-kor pont a mi kis utcai füves-gazos placcunkat találták el. Km-es körzetben nem tudok szórakozóhelyről. A járásukon például nem látszott semmi különös.
-
.bableWes
őstag
válasz
lsebestyen #13 üzenetére
még gondolkodok
#14:
-
Carlo009
tag
Pont ilyen nőkre van szükségem! Nem ismerted őket? Nem jutott eszedbe segítséget nyújtani? Azzal, hogy a világban ez történt meg velük vagy egyikőjükkel, ez nem megvetendő így ismeretlenül, mert nem tudhatja senki, hogy előzőleg mi történt velük. Jómagam, ha arra jártam volna biztos megkérdeztem volna, hogy segíthetek-e! A szolgálataimat felajánlva, még akár lakhatást is biztosítottam volna. Egy pár jó szó, empatikusság, segítőkészség csodákat tehet.
-
Thome
veterán
válasz
huntermati #10 üzenetére
+10
-
törölt tag
Szegény lány. Hányni jár belé a lélek. Hányattatott sorsa van.
-
lorcsi
veterán
22:29
-
.bableWes
őstag
mai társadalom...
-
Előfordul ilyen is. Meg aztán én lehetnék az egyik utolsó, aki ilyenért megszólja. Csak meglepődtem a dolgon, először azt hittem a szomszéd lány az.
Napszúrása is lehet. Nem volt náluk ital.
-
danih
veterán
Csak sok répát evett, biztos.
-
Snowy_owl
őstag
válasz
Motion_Blur #3 üzenetére
"Beteg" a mai fiatalság, de ez nem csak az ő hibájuk.
-
Motion_Blur
félisten
biztos beteg szegény, jobbulást neki
-
danih
veterán
Izgalmas volt az este.
-
lsebestyen
addikt
köszi, h ezt megosztottad velünk, így már biztosan nyugodtan alszom
Új hozzászólás Aktív témák
lo 21:40Az utcáról női hangot hallok. Emeleti ablakból kinézek. Az utcai lámpa homályos fényében miniruhás lányt pillantok...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- OLED monitor topic
- Építő/felújító topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest