- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
huntermati #26 üzenetére
Mire a telefonomért nyúltam, kikerestem a kamerát, már végzett. Teljesen jól mozgott. Azért lepett meg. Azt hittem simán kisétál az úttestre és ott megy tovább, ahogy mindenki szokta ebben az utcában. De visszakanyarodott elénk és amint érzékeltem a jellegzetes testtartást nyúltam a telóért. Utolérte a barátnője, aki semmi aggódás jelét nem adta, még csak támogatnia sem kellett, ha ő nem aggódott érte, akkor én biztos nem fogok.
Röviden így nézett ki: megy, megy, ásít egyet, megy tovább. -
.bableWes
őstag
válasz
Motion_Blur #30 üzenetére
az biztos. engem kb 3 honapja a kis retikülivel vert fejbe hogy mi a ..-t akarok. na mondom dik akkor csö-.-"
-
Snowy_owl
őstag
válasz
szőröscica #25 üzenetére
Szóval inkább az a baj, hogy a bulikon kívül nem látok semmi mást amit csinálnak a fiatalok, ahogy én sem, mert már nincs is annyi lehetőség szüleim meséi alapján. Van a szombat, a kocsma, meg a buli. Aztán ennyi. Mást mit lehet csinálni, kérdem én?
-
Le akartam videózni, de mire élesítettem már végzett. Gyorsan tovább is mentek. Ismeretlenek voltak.
Nem az lepett meg, hogy lányok hánynak, hogy este 10-kor pont a mi kis utcai füves-gazos placcunkat találták el. Km-es körzetben nem tudok szórakozóhelyről. A járásukon például nem látszott semmi különös.
-
.bableWes
őstag
válasz
lsebestyen #13 üzenetére
még gondolkodok
#14:
-
Carlo009
tag
Pont ilyen nőkre van szükségem! Nem ismerted őket? Nem jutott eszedbe segítséget nyújtani? Azzal, hogy a világban ez történt meg velük vagy egyikőjükkel, ez nem megvetendő így ismeretlenül, mert nem tudhatja senki, hogy előzőleg mi történt velük. Jómagam, ha arra jártam volna biztos megkérdeztem volna, hogy segíthetek-e! A szolgálataimat felajánlva, még akár lakhatást is biztosítottam volna. Egy pár jó szó, empatikusság, segítőkészség csodákat tehet.
-
Thome
veterán
válasz
huntermati #10 üzenetére
+10
-
törölt tag
Szegény lány. Hányni jár belé a lélek. Hányattatott sorsa van.
-
lorcsi
veterán
22:29
-
.bableWes
őstag
mai társadalom...
-
Előfordul ilyen is. Meg aztán én lehetnék az egyik utolsó, aki ilyenért megszólja. Csak meglepődtem a dolgon, először azt hittem a szomszéd lány az.
Napszúrása is lehet. Nem volt náluk ital.
-
danih
veterán
Csak sok répát evett, biztos.
-
Snowy_owl
őstag
válasz
Motion_Blur #3 üzenetére
"Beteg" a mai fiatalság, de ez nem csak az ő hibájuk.
-
Motion_Blur
félisten
biztos beteg szegény, jobbulást neki
-
danih
veterán
Izgalmas volt az este.
-
lsebestyen
addikt
köszi, h ezt megosztottad velünk, így már biztosan nyugodtan alszom
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- iPad topik
- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gyúrósok ide!
- Linux kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/256SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ÚJ MacBook AIR 15,3 M4 CHIP silver 16GB/256GB SSD magyarországi! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- Lenovo Legion Slim 5 Gamer laptop , R7 8845HS , RTX 4060 , 16GB DDR5 , 2K 165HZ kijelző
- Ryzen 5 5600X 1 év gari
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garan
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest