Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valaki valamilyen metódust az átpartícionálásról tud linkelni/nyújtani? Az alkalmazásoknak kevés a hely, SD kártya pedig nincs a készülékben

-
válasz
kistucsok78
üzenetére
APN-t be kell állítani, de működik

-
kistucsok78
csendes tag
Helló! Érdekelne hogy telenoros előfizetéssel használja valaki a készüléket és működik- e a net mert rendelnék egy ilyen telefont a GPS-re kaptam választ én igot használok és írtátok hogy jó, mert sofőr vagyok és sokat használom.Gondolkodom hogy ez vagy az s308 meg leagoo lead 2 még nem tudom de holnap rendelek valamit.
-
celka5
tag
Kingo-ROOT-al sikerült

Feltettem a wipe-olt rootolt ROM-ot ide ha valaki KitKatolni akar
!cubot_X6_stock442_celka.zip 406.5 MB -
celka5
tag
KitKat-ot hogyan lehet rootolni?TowelRoot-nak nem sikerül.
-
celka5
tag
válasz
Bubu Kapitány
üzenetére
Nincs róla infóm, így küldte a mini-deal.Elvileg a gyártó tette rá.
"Linda 13:43:18 dear friend, cubot x6 is ready to updates to the phone system android 4.4Linda 13:43:18 so we delays a few days
Linda 13:43:31 its in adjustment now"
-
celka5
tag
Üdv
Mai naptól Én is Cubot X6 tulaj vagyok
Én már KitKat-al kaptam ) -
janaman01
addikt
...
-
Stoykie
tag
Tisztelet!

Páromnak vettünk egy ilyen 8 magos csodát. Lassan egy hónapja nyúzza minden baj nélkül. Most viszont szólt, hogy nem fűzi egybe az sms-eket mindig. Szóval egy embertől 3 sms-t egybefűz, aztán a 4-et meg külön teszi.. Tud valaki erre valami okosat?
Válaszokat előre is köszönöm!
Tisztelet!
-
janaman01
addikt
válasz
Bubu Kapitány
üzenetére
én meg köszi a blogot....segitett a döntésben!
-
janaman01
addikt
válasz
Bubu Kapitány
üzenetére
jelentem felraktam ezt a flash toolos változatot, megy minden flottul, és az uj facét sem dobálja ki
-
Ranagol_5
őstag
válasz
Bubu Kapitány
üzenetére
Én felraktam, de CWM-es verziót touch CWM-el. Semmi gond vele, playstore is van, és mintha picivel gyorsabb is lenne.
-
Bubu Kapitány
tag
válasz
janaman01
üzenetére
Azt nem tudom, hogy a kínai gyártók hogyan készítik fel az op. rendszert az adott készülékhez, de szerintem csak óvatosan. Mintha ők csak a hardvert adnák, a többit meg hát dobjuk össze.

Fel fogod rakni?
Én kíváncsi lennék rá, meg így azt is megtudjuk, hogy a cubot.net oldala mennyit ér egy update szempontjából.
-
janaman01
addikt
válasz
Bubu Kapitány
üzenetére
halihó...
én már szétboncoltam azt a frissitést, de a play stort nem találtam benne sehol....ezért nem raktam még fel.. -
Ranagol_5
őstag
válasz
Bubu Kapitány
üzenetére
Lehet, hogy vissza forgatom, ha lesz időm és bele nézek.. Azért az elég tré, hogy felrakták, aztán leszedték és semmi infó erről, még fórumon sem..
svgyula: Tudom, onnan töltöttem le, csak érdekelt, hogy valaki kipróbálta-e már.
-
svgyula
addikt
válasz
Ranagol_5
üzenetére
Szia!
Az csak egy linkket tartalmaz becsomagolva. Ha kicsomagolod meglátod a címet. Azon az oldalon van feltöltve az "X6.zip" ami a "friss ROM-ot tartalmazza.
Amúgy a német fórumon már próbálkoztak vele de állítólag nem változott semmi. Viszont olvastam ha valakit érdekel van már rá MIUI ROM, sőt a gyári ROM is fent van a needrom-on. -
Ranagol_5
őstag
válasz
Bubu Kapitány
üzenetére
Miért?

Én csak SD kártya firmware upgrade-et látok.
-
Ranagol_5
őstag
válasz
Bubu Kapitány
üzenetére
Valaki kipróbálta ezt a frissítést, amit eltüntettek a hivatalos oldalról?
Egyébként megjött a kijelző, korrektek voltak a kínaiak, teljes kijelzőt küldtek, nem csak digitizert, mindezt 40 dollárért gyors póstával.. Itthoni szerelő meg 40ezrekről hadovált..
-
Bubu Kapitány
tag
Köszi, ezzel én is így vagyok. A frissítés nekem is le van töltve, de valahogy nekem sem akaródzik pioneernak lenni.
Csak azért furcsa, hogy a „hivatalos frissítés” egyszer csak eltűnik.

Viszont most van egy olyan problémám, hogy az alkalmazások (pl. Opera) nem tudják letiltani, hogy telefon alvó módba lépjen. Ez elég zavaró, hogy mikor híreket olvasok, mindig tapogatnom kell a kijelzőt. Nálatok van ilyen probléma? Vagy ez valami „energiagazdálkodási” fícsőr?
-
svgyula
addikt
válasz
Bubu Kapitány
üzenetére
Szia! Én egyenlőre csak letöltöttem. Amíg tökéletesen megy nem b@szogatom.

A letöltés
itt -
Bubu Kapitány
tag
Van valakinek valami infója erről az állítólagos frissítésről? A cubot.net oldalán már nincs fent a link.
-
trafoka
tag
Azt nem tudtam hogy ebben is sony kamera van, pedig utánanéztem rendesen, figyelmetlen voltam úgy tűnik
Az inew v3 is tetszik, azt 1x már majdnem meg is rendeltem, csak aztán tönkrement az autó és elvitte a lóvét
viszont abból a szempontból jól jött, hogy így nem bánhattam meg... vagy az X6, vagy a neo lesz ez már tuti 
-
-
trafoka
tag
válasz
Bubu Kapitány
üzenetére
Igen az is tetszik, bár a t100 mégjobbban (mondjuk drágább is). De mindenképpen várok a Neo M1 tesztjére, naponta fésülöm át érte a netet
HD kijelzőhöz az a hardver is bőven elég, és az a kinézet valami hihetetlen. Szerintem a legszebb teló emit eddig láttam, ráadásul fémházas, sony kamerája van, és ha sikerül nekik összehozni akkor az wp8 is futni fog rajta... -
trafoka
tag
válasz
Bubu Kapitány
üzenetére
Köszi! Nem rosszak ezak a képek, lehet hogy benevezek a telóra
Bár most nagyon nézegetem a Neo M1-et is, az brutál jól néz ki bár gyengébb a hardvere mint ennek, és nem találtam még róla értelmes tesztet sem... -
svgyula
addikt
válasz
Bubu Kapitány
üzenetére
Szia!
Azért szólhatsz hátha kell egy beállító a lányokhoz
-
svgyula
addikt
válasz
Bubu Kapitány
üzenetére
Szia!
Próbáltad a követő fókuszt? Amúgy a képek rendben vannak. Nem akarsz ezzel elmenni fotóriporternek
-
MineFox54
őstag
A led nem hinném hogy fontos. Amúgy aliex-ről még tokkal is olcsóbb, miért? Igen, számoltam áfát, szállítást, a tokra is.
-
Bubu Kapitány
tag
válasz
MineFox54
üzenetére
Hali,
Szerintem ez pont az a méret, ami még elfér egy "átlagos" ember kezében. Nem túl nagy de nem is kicsi.
(Nézd meg a minideal.net-en a Amoi A900W-t. A képen ahogy a fickó a kezében tartja a telefont, na az már nagy.)
De ha ez a gond nézzetek egy 4.7"-osat. Pl. Jiayu G3C, G4S vagy G4C. Alig kisebb mint az X6-os (pont kézbeillő méret), de mindent tud amit tudnia kell (és van LED notification is.
) -
MineFox54
őstag
Szia BubuKapitány!
Osztálytárs gondolkozik egy ilyenen. Te ajánlanád neki? Amúgy egy 150 cm-s embernek nem nagy?
-
svgyula
addikt
Szia! Mivel nem voltam ott a fényképezésnél
nem tudom. Ma viszont (lassan egy hónap után
) felfigyeltem egy érdekes funkcióra a kameránál! Ha valamilyen objektumon rajta tartom az ujjam akkor bekapcsol egy "követő" funkciót tehát ha elmozdulok vagy az objektum elmozdul akkor is fókuszban marad mert egy kis négyzet követi. Na persze egy bizonyos határon belül!
Valószínűleg a "muskátlis" felvételnél is ezért volt a hátul található levél a fókuszban és nem a virágzat 
-
trafoka
tag
válasz
Bubu Kapitány
üzenetére
Hali!
Én is gondolkozok egyilyen telón, úgyhogy megörültem a tesztnek
Jó írás lett, gratula! Engem a ledek nem mozgatnak, viszont a kamera annál inkább. A tesztképek nem voltak valami meggyőzőek, csinálnál esetleg még egy párat? Éjszakait és lámpás fényűt is, ha lehet... nagyon megköszönném! -
Ranagol_5
őstag
Hát, tokban volt, mutterja takarított és valahova oda koccanhatott. Legalábbis ez a hivatalos történés, hogy valójában mitörtént az isten tudja. Írt utánna a tinydeal-nek, és küldenek neki gyorspóstával 35 dodóért egy új digitizert az üveglappal együtt. Szóval ő is "olcsón" megússza végülis, de nekem is fura volt, hogy koccanástól tört..
-
svgyula
addikt
válasz
Ranagol_5
üzenetére
Szia!
A barátnőd akkor valamit nem úgy mondott el ahogy történt. A múltkor direkt kipróbáltam azt hogyan hajlik a kijelző mert egy másik telefonnal kapcsolatos videón azt mutogatják milyen rugalmas. Nos a CUBOT X6 kijelzőkét simán meglehet nyomni a látható mértékig! Természetesen nem ültem rá de több helyen nyomtam meg sőt meghajlítottam de csak hátra fele volt hajlítható a másik irányban nagyon merev. A tokban rendesen oda kellett vágni valamihez vagy valakihez
, hogy a kijelző betörjön. DE meg kell nézni mert ~20-40$ között lesz hozzá kijelző és ahol vetted utána lehet kérdezni. Az itthoni szerelők a következő szisztémával dolgoznak: a kijelző ár*2+munkaidő beleszámítva a szállítási időt is
* a dátum! A fiam telefonjához a kijelzőt 15eft+ÁFA hozták volna+5eft szerelés. Ehhez képest a kijelző 18$ igaz 3hét de 1,5óra alatt kicserélte.
Számoljuk................................ -
Ranagol_5
őstag
Egy jótanács. Barátnőmnek a napokban tört meg a digitizere. Ráadásul úgy, hogy tokban volt, aztán csak oda koccant valamihez, szóval elég törékeny a cucc. Plusz adalék, hogy itthon a szerelők OGS kijelzőnek mondják, és ilyen 40k-ért javítanák/cserélnék.. Mert hogy egyben van az LCD meg a digitizer.. Szóval vigyázni kell a telefonra, mint egy "hímestojásra"..
-
phanze
aktív tag
Sziasztok
Valaki tudna esetleg egy bemutató videót késziteni?
Elöre is köszi. -
járt már nálam pár telefon ( 200 körül ), ragad valami az emberre...

Nem rossz az MTK6592, de 1 szálon mért teljesítménye gyenge sajnos
Ellenben már sok program szépen használja a több magot. Jó lesz ez! Ha kap végre normális GPU-t, nagyon komolyat fog fejlődni, márpedig a 6595 megkapja 
-
a hongmiban is ugyan az az 544mp1 van, mint bármi másban....
A T pedig csak annyit jelent, hogy 327MHz... nem 286...
544MP2 van a ZTE GEEK-ben. Köze nincs az MTK-ban található 544-hez... Márcsak azért sem, mert 400MHz és 533-ra turbozik. Ég és föld a kép GPU... De amig nem próbáltál egy ilyen téren erős telefont, nem tudhatod.
a Mali T450 is csak órajelben jobb, fejlettebb nem lett, így sajnos már az is 4 éves!
-
Nekem a 2GB-ból általában 7-800MB szabad. Ha játékot kapcsolok, akkor még ennél is kevesebb. Azonban hiába a két giga, nem ezen múlik a 'gamer' címszó
Olyan játék még egy darabig nem lesz, ami kihasználna ekkora memóriát, még talán a felét se. Azért jó egyedül a sok RAM, mert nem zárogatja be az alkalmazásokat a telefon és gyors a multitasking 
-
Dominó85
addikt
Még mindig nem voltál képes értelmezni a HSZ-eimet az 1GB vs 2GB kérdésben. Talán majd egyszer leesik neked is.

RECSKA
A Mali400-ra gondolsz, nem? A Mali450T azért egy "hangyányival" erősebb. No meg a Hongmi-ban SGX 544MP van, ami nem MP1 hanem MP (és 2 maggal rendelkezik, azokból is a T, gyárilag emelt órajelűekkel). -
-
svgyula
addikt
Figyel! Öregem nem Én hangoztatom, hogy az 1Gb kevés! Tehát ha te sem, 2Gb-os full kihasznált telóval rendelkezel akkor honnan veszed, hogy kevés? Biztos hallgatóztál.........................
Azonkívül nem megyek utánad sehova pl nekem ilyen telóm van! Neked? Ha nem akkor meg ne gyere ide csak azért mert fikázni akarsz! Ha segíteni nem tudsz............................... Fényképről alkotott vélemény az olyan mint autósmagazinból vezetni tanulni. Semmit érő! 
-
svgyula
addikt
Szia! Ne lovagoljál már a memórián olyan vagy mint egy felhúzós játék! Te minden fórumon ezen lovagolsz! Ezzel mit akarsz kompenzálni?
Akinek kicsi a f**ka toldja meg egy giga memóriával mert attól jobb lesz!
Már leírtam azt, hogy asebesség miatt a telefon nem pakol induláskor mindent a memóriába! Értsd más meg végre, hogy soha nem volt még a felénél több foglalt memóriám! Akkor sem amikor egy egy játékot futtattam. Amikor kiléptem azonnal kilőtte a memóriából! És képzeld el nem kell perceket várni semmilyen alkalmazás betöltésével! Bármit indítok azonnal ott van. Megértetted vagy le is kell rajzolni? 
-
halkow
őstag
noname Kínai cuccokat nem szeretem túlságosan, nem azt mondom hogy sz***k hanem valahogy mindig 1+év után elkezdenek b*szkodni ,(vibrál a kijelző,behal a szenzor, recsegő hangszóró, és ami a legdurvább rések keletkeznek az illesztéseknél )
-
Mokó
aktív tag
Tetszetős teló! Amúgy meg sajnos nincs rózsa tövis nélkül....LG L9-is rossz volt SE Xperia után a notification led hiánya...tom itt van,de ugynézki csak dísz,dammit'
27000 pont Antutuban,ez simán Gammer

-
Dominó85
addikt
Nekem ez a készülék olyan sok sebből vérzik, hogy még ennyiért sem vettem volna meg. Ha már MT6592 és 8 mag, akkor kanyargom legyen már benne 2GB ram is... No meg az aksi
botrányosan kicsi. A képektől falhoz vágódtam... és nem örömömben. Nem kelt bennem a készülék semmiféle felső-közép kategóriát. Inkább egy több ponton megcsonkított alsó-közép kategóriát. Ez van. Nekem sehogy sem jön be. 
-
Bubu Kapitány
tag
Az egészbe az a gáz, hogy „értesítő” LED-ekkel hirdetik a készüléket, ami nincs is benne.

Mielőtt megvettem a telefont, a youtubeon ami volt videó az X6-osról, azt mind megnéztem, de a tesztekben / bemutatókban a legkevésbé foglalkoznak a bejövő (kimenő) hívásokkal, SMS-ekkel valamint a hozzájuk kapcsolható LED-ekkel. Gondolom mindenki úgy van vele, hogy „delault feature” és pont, szünet, új mondat.
-
Gyula84
veterán
egy ideje nézegettem ezt a telot neken magyon tetszik a formája is
igaz most s4 em van -
Silenzio
addikt
Érdekes ez a ledes probléma. Január óta iPhone 5-öt használtam, most átmenetileg céges Xperia Z-re "kényszerültem", és baromira bosszant a led, de az is, hogy bejön valami értesítés, sms vagy email, és az istennek se villanna fel a kijelző, hogy lássam. Ezek szerint én értesítési led-ellenes lettem.
Inkább a kijelző jelezze nekem... Az üzemidő is zavar, de ebben a Z híresen rossz. -
citkar
addikt
Szerintem ennyiért ez a telefon jó vétel. Még a meglévő "hibái" ellenére is. Ráadásul a külseje, ha nem is eget rengető, de kicsit mégis különleges, ilyen kevés van.
-
hekmi
tag
Szia!
Nem tudom, volt-e már, de én a Buttonled.apk-t raktam fel a Lenovo A820amra, ez villogtatja az alsó 3 érintőgombot mindenféle eseménynél. Elég jól paraméterezhető, érdemes lenne kipróbálnod.

-
tomee007007
addikt
Nagyon jó cikk, gratula!
-
svgyula
addikt
-
VoidXs
nagyúr
Egy kis elírás: a belső memória nem ROM. ROM a megírt CD,DVD,BD... meg ami csak olvasható.
-
Bubu Kapitány
tag
De itthon is szétnéztem, és megfordult a fejemben a Sony Xperia SP, de miután már volt tapasztalatom a Minideal-lel, no meg a Jiayuval G3S-sel, így nem volt nehéz belevágni.
Meg még régebben (talán novemberben vagy decemberben) olvastam, hogy az új SoC (6582 ill. 6592) fogyasztása jobb lesz, mint a MT6589-esé, így ilyen körben nézelődtem.
-
Itthon nem nézelődtél? Ennyiét nagyon hasonlót lehet már venni,magyar garival,wayteQ talk 5H név alatt.

-
svgyula
addikt
válasz
Bubu Kapitány
üzenetére
Szia! Két év múlva ő is csak nagyítóval látja a pixeleket
HA? Az LED TV pixeleit én is látom 25cm-ről de egyébként 3 méterről nézem. Ki kellene próbálni neki a képátló 2x-ről nézni ez a minimum távolság, ami normális használatnál felmerül. Aki közelebbről nézi annak biztosan rossz a szeme. 
-
Joe.36
addikt
Nekem ALLVIEW P5 QUAD van azon sincsen értesítő led, helyette viszont az alsó három érintő villog... Nagyon drága lehet az a + led.
-
Bubu Kapitány
tag
válasz
norbert1998
üzenetére
Én rábíztam az AnTuTu Benchmarkra, onnan írtam ki az értéket. De kijavítom. Kiszámolva 293,73-re jön ki, a Cubot oldalán 294 PPI van.
A pixeleket kb. 20 cm-ről én nem látom, ennél közelebbről meg nem nézem a kijelzőt. Azért azt nem lehet rá mondani, hogy pixeles lenne a látvány.
-
svgyula
addikt
Tisztelt Uraim!
A "LED hiánya" témához egyszerű a dolog a flash notifikation.apk simán működésre bírja! No nem külön beépített LED-et kell keresni! A működése (nálam) a nem fogadott hívás után percenkét egy rövid x3 felvillanó kamera LED és kijelző jelzi, (a kijelző felvillanási színét lehet állítani!
) hogy valami volt! DE nekem ez zavaró eddig sem használtam egyik telefonomnál sem ez viszont este félelmetes! Főleg ha valaki kocsiban ül! De akinek kell!?
A kijelző fakósága elmúlik abban a pillanatban, ha kikapcsoljuk az energiatakarékos módot, meg az autómata fényerőt. Persze ez nem fokozza az akkumulátor teljesítmény idejét. -
Ranagol_5
őstag
válasz
Bubu Kapitány
üzenetére
Ja, hogy úgy hírdetik?! Akkor jogos a felháborodás.

-
norbert1998
nagyúr
Az a baj, hogy 5" hd nem lehet 320 ppi, mivel az SP-m 4,6-4,7"-ja 316. De legokosabb lenne kiszámolnod pitagyros tétellel. És még az SP-n is látni közelről a pixeleket
-
(jan)
őstag
A led hiányát némileg pótolhatja...
-
icemad
nagyúr
GPS-nél, ha nem a pipára nyomsz, hanem a szövegre, akkor sem jön elő több beállítás? Megtudnád nézni nekem? Nekem az atab5-ön ott volt az epo és a többi cucc, majd egy hónapig kerestem, és véletlenül jöttem rá.
Egyébként jó cikk lett. A telefon külsőre nekem is bejövős.Ranagol_5: Na pont azért nem tudod, hogy milyen hasznos feature ez.
-
Bubu Kapitány
tag
válasz
janos1988
üzenetére
Én eddig – a LED-ek hiányától eltekintve – nem csalódtam a telefonban. Nekem bejött.
A kicsi spórolásról meg annyit, hogy mindig csak egy kicsi kell a következő szint meglépéséhez, legyen az mobiltelefon, egy ruha, vagy akár autó. Valahol meg kell húzni a határt mindig. Én itt húztam meg a márciusi állapot szerint. Ekkor az elérhető készülékek között ez volt a „best”.
-
janos1988
addikt
válasz
Bubu Kapitány
üzenetére
Ilyenkor én várok egy kicsit és spórolok rá. Nem adom alább, vagy fogcsikorgatva de kiadok többet érte.
-
törölt tag
jó leírás lett gratulálok,végre más is lefotozza a beállitásokon belül a tárhely részt is,látom ebbe is alapból be lehet állitani,hogy mi legyen az alap írási hely,nekem a telefon is nagyon tetszik,főleg ennyiért jó vétel volt.Ha megunod és eladnád keress meg,egy próbát megérne.Köszi a bemutatót.
-
Ranagol_5
őstag
"Viszont az értesítési LED-ek ”hiánya” egy kicsit bosszant, de úgy is mondhatom, kicsit nagyon bosszant. Szerintem elég fontos, hogy a telefonra ránézve tudjam, hogy mi a helyzet. Remélem, lesz rá valami megoldás."
Ezen felröhögtem. Nekem se az iphone 3GS-en, se a Samsung Galaxy W-n (ha van is rajta ilyen jelzés, sosem volt bekapcsolva) nem volt ilyen vissza jelzés, még sem éreztem soha a hiányát, és nem is tartom releváns negatívumnak, hogy nincs. BTW Barátnőm vett ilyen telefont, 1 hete érkezett meg kb hasonló árban tinydeal-ről. Nekem tetszett sebeségre, tapintásra és használatra is.

-
janos1988
addikt
Ahhoz képest, hogy mi volt a választási szempont, jól aláadtad mindenben. És újfent a magok győztek az akksi felett.
-
Peterson_
addikt
Nagyon pofás kis készülék, és az írás is jó lett.
Használd egészséggel
-
pulyka jocó
senior tag
Jó lett a bemutató!

-
Victoryus
addikt
Ennyiért továbbra is Lenovo P780
A cikk egyébként jó, tetszett! -
MineFox54
őstag
Jól vigyázz az imeire pajtás
. Azért illett volna kifehéríteni... -
törölt tag
Jól néz ki maga a telefon,de valahogy nem kapott el az " ez kell " érzés.
-
kriszpontaz
veterán
Ahogy írták fentebb azok nem ledek, hanem szenzorok.
-
BigBlackDog
veterán
"Azt észrevettem, hogy a jobb oldali LED kimenő híváskor egy enyhe piros fényt ad..."
Az szerintem a közelségérzékelő infra led-je lesz szerintem. A másik led-et pedig egy környezeti fényérzékelőnek nézem a képeken (kijelző automata fényerőállításához).

-
draco31
veterán
Azt észrevettem, hogy a jobb oldali LED kimenő híváskor egy enyhe piros fényt ad, de ez is alig látszik. Ez a felfedezés is csak a véletlennek volt köszönhető, meg annak, hogy este 11-kor álltam neki telefonálni teljes sötétségben. Számomra ez sokat levon a telefon értékéből.
Ez egész véletlenül nem a közelség szenzor? Próbáld ki azt, hogy felhívod az ügyfélszolgálatot, és takard le azt, ha kialszik a kijelző, akkor az a közelség érzékelő.
-
dragon1993
addikt
Én is gondolkoztam anno az ilyen kínai csodákban, de végül egy Nexus 4 lett s soros a maga 60k-s árával, a kínai SW-es supportban nem bízok sajnos
Esetleg ha rendes miui van rá de az egy másik kategória.
(karcmentes telenor garival)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) felfigyeltem egy érdekes funkcióra a kameránál! Ha valamilyen objektumon rajta tartom az ujjam akkor bekapcsol egy "követő" funkciót tehát ha elmozdulok vagy az objektum elmozdul akkor is fókuszban marad mert egy kis négyzet követi. Na persze egy bizonyos határon belül! 

Olyan játék még egy darabig nem lesz, ami kihasználna ekkora memóriát, még talán a felét se. Azért jó egyedül a sok RAM, mert nem zárogatja be az alkalmazásokat a telefon és gyors a multitasking 
botrányosan kicsi. A képektől falhoz vágódtam... és nem örömömben. Nem kelt bennem a készülék semmiféle felső-közép kategóriát. Inkább egy több ponton megcsonkított alsó-közép kategóriát. Ez van. Nekem sehogy sem jön be.
Majd utána megnézem.