Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
Megnéztem az ETR-ben (valami különös oknál fogva még mindig be tudok lépni, pedig 2008-ban voltam), Járai Antal volt a diszkrét matek EA tanár. Az általad említett illető nem tanított. De a linalg tanár is nagy forma volt, de az ő neve nem szerepel itt...
A közgáz órákat kifejezetten élveztem amúgy, a tanár valami pocakos öreg motorosnak nézett ki farmerdzsékóban, olyan orgánummal, amit hátulról is hallani lehetett a nagyteremben.
Az OKJ-vel az a baj, hogy én pl. hiába toltam alatta a nap nagy részében a tanulást és programozást, hogy készen legyek az erősen túl nagyra tervezett programommal, miközben a tanáraim alig tanítottak valami használhatót, az nem jelent semmivel többet papír szerint, mintha ellazsáltam volna az évet és a végén szakdogának egy alap weblapot beadva levizsgáztam volna, mint azt az összes csoporttársam is tette.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One mobilszolgáltatások
- Automata kávégépek
- Zelda Játékok
- Metal topik
- Cyberpunk 2077
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Filmvilág
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest