Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Huma

addikt

válasz Csoffadalom #23 üzenetére

"Mindig a tróger szarháziak a nyerők, mert velük izgalmas az élet. A tisztességes, normális srácok arra jók, hogy kihasználják őket, meg átkúrják az agyukat. Mert velük unalmas az élet."
    Alátámasztom. Ez tényleg elég gyakori jelenség. A nők a rossz fiúkkal szeretnek henteregni és bulizni, de legtöbbször a jófiúkhoz mennek feleségül. Akiket aztán megcsalnak a rosszfiúkkal.

Ez is, mint sok minden az evolúcióra, genetikára vezethető vissza. A rossz fiúk közt elég magas az alfa hímek aránya. És a nők az alfákra buknak. Persze mivel már nem vagyunk állatok és tudunk gondolkodni, tudják, hogy normális életük csak normális férfi mellett lehet.

No persze a rossz fiúk igen gyakran csak tettetik hogy alfák. De ez általában csak éles helyzetben derül ki. Pl amikor egy pofontól sírva fakadnak.

Én úgy vagyok vele, hogy az a nő megérdemli a sorsát aki végül egy agresszív barom mellett köt ki. Ő választotta, viselje is el.

Az íráshoz pedig:
    Ebből nem jöhetsz ki jól mivel nem tudod bizonyítani az igazad. Persze szinte biztos az történt amit írtál, de bizonyítás nélkül semmire sem mész. Lehet csak a fiú, de lehet hogy a lány is benne volt. Vagy legalábbis tud a dologról. Azt ilyen pofozkodós tanácsokat meg engedd el a füled mellett mert hülyeség. Csak még többet rontanál a helyzeten vele. Arról nem is beszélve hogy törvénybeütköző amivel megütheted a bokádat.

A legjobb megoldás a kihelyezett csali és a rejtett kamera lenne. Aztán szembesíteni vele a fiatalokat. Esetleg befenyíteni a srácot, hogy feljelented lopásért.

• halkow

őstag

válasz Csoffadalom #23 üzenetére

jó tudni ,olvastam a korábbi cikkeidet hát nagyokat néztem a "4 hetes " cikken
    megdöbbentő volt olvasni hogy léteznek ilyenek

Új hozzászólás Aktív témák