- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csoffadalom
tag
Mondom lényegtelen az egész. Fél-egy és már más farkán fickándozik, akkor majd az a pali lesz élete szerelme.
Hány csajt kellet végig hallgatnom eddig az aktuális pasijukról sírva, amikor épp fasírtban voltak. Milyen bunkó, szemét, ezt azt amazt csinálta velem. Én mindig ugyan azt mondtam: Ha ezt gondolod róla, hagyd ott. Tippelhetsz mi lett belőle. Igen, egyik sem hagyta ott, azóta is együtt vannak mind. Mi ez ha nem hülyeség?????? De sírni azt tudnak.
-
Csoffadalom
tag
"Én úgy vagyok vele, hogy az a nő megérdemli a sorsát aki végül egy agresszív barom mellett köt ki. Ő választotta, viselje is el." Mintha csak én mondtam volna.
Több alkalom nem lesz, mert ugye nem jönnek soha többé. Így lebuktatni sem lehet. De ha jönnének is, ha van olyan hülye a gyerek, hogy megint lop, akkor megérdemli a verést. Az unokahúgom meg csak szimplán hülye. Fél-egy év múlva másik pasi farkán fog ugrándozni és erről azt sem fogja tudni ki a fene is volt. De az a pénz akkor is hiányozni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest