Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Notepad++
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
alibaba78
őstag
válasz
Keeperv85 #32 üzenetére
Lattam embert, aki a nyomdagep mellett, ejszakai muszakban keszult a jogi egyetemi diplomamunkajara. En 16 eves korom ota magamat tartom el, 20 eves koromban pedig mar egy szulom sem maradt, akire tamaszkodhatnek. Nincs sem magasiskolam, sem 5 bizonyitvanyom, es a szakmam is kihalt mar (konyvkoto). Ennek ellenere koszonom, megvagyok. Eltem en is apropenzbol vett konzerven, de tudtam, mit akarok, es nem adtam fel. Munka mellett is lehet munkat keresni, csak szervezes kerdese. Maximalisan megertem a te helyzetedet is, meg a cikkiroet is, azonban ne felejtsd, a sajat sorsod alakulasaert csak sajat magadat okolhatod.
""ki lehet menni ausztriaba ezer euroert pincerkedni/mosogatni."
Az útiköltséget, meg a szállást meg kifizeti a szeretet szolgálat... japersze... "
Ilyen hozzaallassal valoban nem fogsz sehova sem jutni. Erzesem szerint nem vagy hulyegyerek, hat ne torodj bele abba, ami most van!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Már megint munkanélküli lettem, már megint kicseszett velem az élet. Már megint itt maradtam pénz nélkül,...
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motoros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Asztalos klub
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Jogász topic
- Milyen videókártyát?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Latitude 9430 2-in-1 27% 14" QHD+ IPS kihajt érintő i5-1245U 16GB 512GB ujjlolv IR kam 4G LTE gar
- 27% Számla, Fóliás! RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Lenovo X13 Gen 5 garanciális laptop
- PlayStation 5 30th Anniversary Limited Edition (bontatlan)
- iPhone 13 Pro 128 GB grafitszürke - kártyafüggetlen
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest