- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fercsa
senior tag
Ok, hamarosan belegyurom amit eddig irtatok es holnapra lesz belole egy kezzel foghatobb dolog amit szepen lehet majd finomitani.
-
Fercsa
senior tag
Parat mar meg is valositottam. A kereses reszevel meg varnek egy kicsit, elobb az adatbeviteli reszt szeretnem pontositani, hogy legyen egy kisebb adathalmaz amivel majd lehet dolgozni.
Olyan evidens dolgok erdekelnenek, mint peldaul amibol nincs sok valasztasi lehetoseg ugy mint memoriatipusnal: SDR, DDR, GDDR3 stb.. amit betudok rakni legordulo menube, hogy szukitsuk a felregepeleseket es elirasokat.
Lassan alakul ez
-
Fercsa
senior tag
Ez egy kisebb adatbazinal teljesen rendben, de egy nagyobb eseten szinte duplan tarolni mindent az elgondolkodtato, hogy megeri-e. Bar igaz tobb ezer kartya tipus csak nem lesz
Mindenesetre, ha rendszeres mentes van akkor nagy baj nem lehet.Kozbe elkeszitettem egy nagyon alap oldalt: [link]
Fikazni nyugodtan lehet, a viccet felre teve a felvitelnel levo dolgok meg bovitve lesznek, pl. a stream processzorok es texturazo egysegek szamat szerintem szet fogom szedni, de johet javaslat ,hogy mit rakjak meg bele.
A listazo resz is nagyon alap, pont arra eleg ,hogy ellenorizni tudjuk a felvitt adatokat.Van/lesz galeria resz is ahova a kartyakrol, chippekrol majd lehet kepeket feltolteni.
Most ennyire futotta perpill, frissites hamarosanSzerk: ha egy torpe jon be akkor meg nem frissult a DNS, turelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest