Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #2 üzenetére
Pontosan ez jutott nekem is az eszembe
De szó szerint csak ennyi... =)
Amúgy a south parknak volt erről egy igen érdekes része. Maga a rész nem volt nagy durranás, de azért érdekes belegondolni a mögöttes tartalomba is.
Elvégre most két dolog áll fenn ha jólinformált vagyok az aktuális összeesküvés-elméletekről.
Az egyik, hogy szimplán terroristák voltak. A másik pedig, hogy az egész meg volt rendezve, hogy legyen ok egy újabb háborúra stb...
És voltaképp tök mind1, hogy melyik az igazság, mindegyik az USA erejét, hatalmát erősíti csak meg.
Elvégre terrortámadás érte az országot, ezért puff megtámadtak 2 másik, feltételezett terrorista támogató országot. És lehet h a végcélját nem érte el, de azért elég szép kis háborút csináltak, amit egyik ország se kívánna magának.A másik, hogy az egészet az USA rendezte meg (ilyet is hallottam már), csak azért, hogy háborúzhasson, mindezt jól leplezve az egész világ előtt. Ennek meg még félelmetesebb következtetései vannak miszerint az USA aztán tényleg bármit megtehet, mert megvan hozzá a gazdasági, katonai hatalma.
Szóval, szerintem teljesen mind1, hogy melyik igaz, vagy sem, a lényeg ugyan az! Az USA-nak még mindig világhatalma van, és nem is kicsi. Az orosz grúz háború semmi se volt ahhoz képest, amit az USA csinált Irakban meg Afganisztánban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Viccrovat
- VGA kibeszélő offtopik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Call of Duty: Black Ops 7
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 128GB / 12 hó jótállás
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest