Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehet, hogy csk én próbálok hinni még az emberek józan eszében, hogy képesek és akarnak szelektálni. Én mondjuk nem tudom, mi a helyzet az ismerőseim között, de félszavakból úgy gondolom, hogy akadnak nézők.
Viszont akár 100.000 néző is számíthat, ha azok kisebb adók műsorait nézik, és ezek is megjelennek a statisztikákban. Ugye a reklámozó cégek is oda viszik a pénzt, ahol nézettség van. Ha a kisebbek is felkerülnek a listára, nagyobb mozgásteret kaphatnak anyagilag a növekvő reklámbevételek miatt.
-
Én is erre emlékszem, hogy egy szűk körű, de reprezentatív mintának kiosztottak készüléket, ami monitorozza a tévézési szokásokat, aztán a kapott arányokat vetítik ki a teljes lakosságra.
Na például ha ezt lehetne valahogy ésszerűen átalakítani, hogy pontosabb mérési eredményeket kapjunk, egy kicsit másabb nézettségi eredményeket kapnánk szerintem. -
Ööö...de, valamikor az voltam.

D1Rect: nem feltétlenül csak ez a választási lehetőség, ezernyi egyéb csatorna van, ahova elkapcsolhatsz. Itt viszont bejön a képbe az, hogy sok érdekes, értelmes csatorna csak a drágább csomagokban elérhető, az emberek jó része pedig nem hajlandó megfizetni, még ha meg is tudná, akkor sem. Igénytelenség.
Tudja valaki, hogy pontosan hogyan számolják a nézettségeket? Még mindig egy szűknek mondható, de releváns mintát vesznek alapul?
-
Én például egyik valóvilágot, vagy bigbrothert, vagy megasztárt, vagy hasonló idiótaságokat nem láttam. Mivel nem vagyok rá kíváncsi, egész egyszerűen elkapcsolom a TV-t. Ez a választási lehetőség mindenkinek adott. És ugye ha szinte senki nem nézi, a csatona leállítja, mivel nem generál bevételt. Elég egyszerű a képlet.
Ha kicsivel igényesebbek lennének a TV-t néző emberek, nem lenne ennyi gagyi.Én is örülnék, ha nem ilyen noname emberek és noname műsorok folynának a TV-ből, de erre szerintem nem a cenzúra, betiltás a megoldás.
A másik témára pedig csak annyit reagálnék, hogy a gyereket a szülőnek kell megnevelnie, és igenis meg tudja, ez bizonyos érettség alatt pedig meg is kell szűrnie, hogy az mit néz(het) a TV-ben. Ne a TV nevelje a gyereket!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen,MS3971,100% Akksi,MS4091
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi