Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- hcl: Máté tíz pró
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
Sajnos én is ebben az állapotban vagyok. Az ajándékvásárlás is inkább kényszer, mintsem kellemes tépelődés, az üzletek tele vannak hasznavehetetlen giccses szarokkal, meg hát "túltéltem" már 24 karácsonyt és jön most a 25. ... kezd unalmas lenni...minden évben ugyanaz...mint egy futószalag. Vallásos se vagyok, a karácsony meg ugyebár keresztény ünnep, igaz már világi ünneppé, sőt, üzletággá nőtte ki magát.
Igazából csak egyvalamire vágyom ezekben a napokban: hogy dupla bérért végigdolgozhassam az ünnepeket, ennek legalább van valami haszna és motivációt is érzek rá..csak sajna nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- EAFC 26
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tőzsde és gazdaság
- Gaming notebook topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Suzuki topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest