- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: 2025 dude
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
Értem mit ír a cikk, csak nem a cikkre reagáltam
De részemről a a flasht már jóval az iphone előtt sem szerettem, így a döntést egyáltalán nem bánom. Ha optimalizált programot akarsz látni az eszközön, akkor azt célszerű olyan nyelven megírni ami ezt támogatja.
Egy framework ami átfordítja a flash-t obj-c -re sosem lesz olyan hatékony mint egy eleve natív kódban írt program erről van szó elsősorban.
Másodsorban nyílván arról hogy az applenek érdeke minél jobban kiszorítani a flasht a piacról, annak ellenére hogy az appstoreban megjelent játékokból neki is lenne bevétele. -
Cyber_Bird
senior tag
Ez nem el lehet menni, ez alapvető fogyasztó gondolkodás.
Ha kell neked megveszed, ha nem kell nem veszed. (nem fletós idézet)
Nekem pl kb 2 éve van iphone-om és tudtam mire vállalkoztam vele, nem bántam meg.
Az más kérdés, hogy én sem értek egyet sok korlátozásával, jailbreakeltem is és meg is kerültem őket.(bluetooth,backgrounder,filerendszer közvetlen elérése, stb)A lényeg, hogy szerintem egy felelős felnőtt el tudja dönteni, hogy kell-e neki valami vagy sem.
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
Sweet Lou 6 #16 üzenetére
nem dönti el, nem kell megvenni a termékeit
de ha megvetted akkor viszont tudod hogy mire vállalkoztál.
Lásd ha megveszel egy telefont amire csak java programokat rakhatsz fel, akkor milyen alapon dönti el az a cég aki gyártotta hogy te csak javat használhatsz? nézzemegakutya... -
Cyber_Bird
senior tag
Nah igen, bár erre ne nagyon számíts szerintem, viszont ott a hackintosh én is azon próbálgattam az XCode-t sajnos suli mellett nem sok időm maradt rá, de érdekes, és nem is nehéz ha c++ alapjaid vannak (én sajna c++ al csak most ismerkedek)
moonman: inkább olyan mintha bejelentené hogy csak vis stud2k10ben .net alapokon lehet fejleszteni a ZUNE-ra. nem ugyanaz a kettő mert osx-re most is fejleszthetsz amiben akarsz, más kérdés hogy c,c++,objective-c ben éri meg.
(amúgymeg vesszen a flash. netes játékokra tökéletes, de amire most használják...)
Új hozzászólás Aktív témák
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest