Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
A topikszabályok betartatása alapvetően jó dolog, én csak azt nem értem, hogy ez miért csak egy irányban működik?
Olyan embereket, akik ilyeneket mondhatnak, hogy az utolsó felelős kormánynak a '44-es Szálasi-kormányt tartják, vagy mint feljebb, hogy az antiszemiták "józan gondolkodásúak", miért nem bannolnak élből???Hiszen ettől szélsőségesebb gondolkodásmód nem létezik. De ezek mehetnek.
Viszont ha én kimondom rájuk, hogy "náci", akkor az csúnya becsületsértés! Fúj, bannolni, törölni!
Ráadásul ez, hogy "náci", mégcsak nem is vélemény, hanem lényegében ők ismerték el ténynek azzal, amit mondtak.
Ennek a fényében különösen furcsa ez a kettős mérce.Aztán meg csodálkoznak, hogy a Facebook nem komálja ezt a politikailag inkorrekt hozzáállást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
- Iphone 8 64gb - 88% gyári akku- gyönyörű állapot
- Iphone Se 2022 64gb-93% gyári akku
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest