- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #29 üzenetére
A topikszabályok betartatása alapvetően jó dolog, én csak azt nem értem, hogy ez miért csak egy irányban működik?
Olyan embereket, akik ilyeneket mondhatnak, hogy az utolsó felelős kormánynak a '44-es Szálasi-kormányt tartják, vagy mint feljebb, hogy az antiszemiták "józan gondolkodásúak", miért nem bannolnak élből???Hiszen ettől szélsőségesebb gondolkodásmód nem létezik. De ezek mehetnek.
Viszont ha én kimondom rájuk, hogy "náci", akkor az csúnya becsületsértés! Fúj, bannolni, törölni!
Ráadásul ez, hogy "náci", mégcsak nem is vélemény, hanem lényegében ők ismerték el ténynek azzal, amit mondtak.
Ennek a fényében különösen furcsa ez a kettős mérce.Aztán meg csodálkoznak, hogy a Facebook nem komálja ezt a politikailag inkorrekt hozzáállást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S25 / 25 Ultra 5G 256GB - 512GB / - Bontatlan - 3 év gari
- Megkímélt állapot!! Samsung Galaxy S10+ 128 GB SM-G975F/DS - fekete
- Nagyon szép állapot!! Xiaomi Redmi 10 2022 64 GB - fehér
- BONTATLAN Steelseries termékek VERHETETLEN ÁRON!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Xbox Ultimate előfizetések
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest