Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: frenda dsttöytoi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
VS461
tag
A legutóbbi szabálymódosítás megengedi a prizmák elhagyását, ha reflexcsík van a gumi oldalfalán. Sajnos, azt is, hogy a világító elemek a kerékpároson is lehetnek. A Közép- és Dél-Alföldön viszont sokszor végeznek kerékpáros fényelnyelődési kísérleteket az utakon. Értem én, hogy nappal feleslegesen ne motorozzák a bringásokat a rendőrök, de aki vészfékezett már mellékúton, a koromsötétből elészédülő, fekete ruhás, akár ittas biciklis miatt (egyszer a 44-esen (!) csaptam szét egyet kis híján, ahol amúgy izomból tolják a kamionok), az nem így gondolja.
A cikkhez: három komolyabb meg egy kevésbé komoly bringát raktam össze, és mindig élveztem minden percét. Meg tudom érteni, hogy nem a "polcról emelted le" a készterméket! Gratula! A pedál teljesen fémre cseréléséhez +1, kicsit is komolyabb használattal egy fél év, és kuka a műanyag testű (már ha jól látom). S ne felejtsd el a látni-látszani elvet!
-
Ch4os
aktív tag
Reflexcsík esetén, ha megb...üntet a rendőr, akkor...
1. Elmagyarázzuk. Ha nem megy...
2. Kérjük a csekket és valamilyen azonosítót (elvileg rajta lesz a lapon amit aláírsz és megkapsz, esetleg a csekken) és később erre hivatkozva késedelmi kamattal visszafizetik (ha befizeted) / törlik.
Amire hivatkozol:
6/1990. (IV. 12.) KöHÉM rendelet a közúti járművek forgalomba helyezésének és forgalomban tartásának műszaki feltételeiről 116. §, g pontjaAmely kimondja...
A közúti közlekedésben részt vevő kerékpárra vonatkozó üzemeltetési műszaki feltételek.
...
g) legalább az első keréken, legalább 2 db, egy átmérő mentén elhelyezett borostyánsárga színű, mindkét oldal felé hatásos oldalsó fényvisszaverővel (küllőprizmával). A küllőprizmák helyett vagy mellett alkalmazható két oldalon fehér fényvisszaverő körgyűrű felület is a kerékpántok közvetlen közelében vagy az ENSZ-EGB 88. sz. előírásának megfelelő gumiabroncsokon.
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest