- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
Új hozzászólás Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
Kicsit későn találtam ide.
Én és öcsém is nagyon szerettük ezeket a filmeket. Most is megnézzük valamelyiket mindig, ha megy a tévében. -
Móci
addikt
Isten éltesse az öreget! Lehet, hogy túlzás, de szinte a filmjein nőttem fel. Anno rengetegszer néztük a filmjeit együtt faterral a tévében (amikor adták persze), s a bűnvadászok is megvolt videokazettán. Azt sem kétszer láttam.
Kár, hogy manapság nem készítenek hasonló filmeket. Sok mai 'alkotásból' egy alkalom is sok, de egy Bud és Terence filmet bármennyiszer meg tudok nézni, s tökéletesen kikapcsol. -
Eastman
addikt
Isten éltesse még sokáig!
-
nesa
veterán
válasz
Crystalheart #10 üzenetére
Az usaban meg az anya se ismeri a gyereket es forditva se testver a testveret.... buzi 1 vilag az, nemkell fentakadni ilyen aprosagon...
De azt viszont jol tudjak hogy europa 1 orszag
-
-
Csemike
aktív tag
Milyen érdekes, hogy sok országban nem is ismerik őket.
ABE mondta, hogy Amerikában is teljesen ismeretlenek, legalábbis azokkal, akikkel beszélt, egyátalán nem ismerték a Bud Spencer filmeket.
Olvasva a az index cikkéhez írt kommenteket, ott is leírják néhányan, hogy külföldön nem ismertek, ami érdekes, még Olaszországban sem.
Elképzelhető, hogy csak Magyarországon van Spencer-Hill filmeknek ekkora kultusza?
Bár most így belegondolva...
A hetvenes-nyolcvanas években gondolom nem sok amerikai filmet engedtek be az országba, mert ugye mind csak káros hatással lehet a fiatalságra, meg a nyugat ópiuma, meg imperialista-kapitalista söpredék stb... (Azért persze a nagyágyúkat nem merték kihagyni, gondolom féltek a nép haragjától, és a Star Warst azért beengedték.)
Szóval talán úgy gondolták, hogy ezek a filmek olcsón megvehetők külföldről, nem olyan cukormázas halivudi, amitől a fiatalok rögtön a pepszikokakóla mámorban fetrengenek. Úgyhogy szép sorban, egymás után vetítették a magyar mozik ezeket a filmeket, s kialakult a pofonosztó Spencer-Hill páros kultusza. -
joey04
titán
nekem is nagy kedvencem, persze Terence Hill sem hiányozhat mellőle. Kedvencem a Bűnvadászok tőlük.
-
Boldog szülinapot, Carlo!
-
talmida
Közösségépítő
Nekem is itt porosodik egy Bud Spencer (VHS) film a polcomon, amit DVD-re akarok átteni. Ez különben a kedvencem!
, a Troublemakers. hehe
Nagyon vicces.
-
Volt ma egy Bud Spenceres film valamelyik adón.
Nem néztem, csak ment a TV-ben, oda-odapislantottam, emlékeztem a történetre. Láttam már, (ki tudja hányszor). Ennek kapcsán eszembe jutott, h rákeressek, mi van Vele, és én is olvastam ezt az Indexes cikket. Szomorkás lett a kedvem, h már milyen ősz, egész megöregedett.
Szép dolog, h megemlékeztél Róla Te is.Bár nem szeretem az ilyen nosztalgiázást, mert ami már elmúlt, az sosem lesz a régi. Lassan elfogynak akiken felnőttem. Pavarotti, Derrick, vagy akár a pályatársa, Terence Hill. De hát ez az élet rendje.
-
ABE
őstag
Na, egyre gondoltunk, én is csináltam egy ilyen bejegyzést, de elveszett az éterben, és nem szenvedtem az újbóli megírással.
Jó lenne, ha manapság is készítenének ilyen humoros, "gyengéden erőszakos" filmeket, mert ezeken a mozikon újra és újra jót lehet szórakozni. Igaz, ilyen tűz és víz duót nehéz lenne összehozni megint, és ugye a szinkron is sokat hozzátett... Igazad van, ideje lenne felfrissíteni a pofonokat, meg fogjuk nézni.
A kedvencem főcíme: És megint dühbe jövünk -
DEJVID
őstag
Én is nagyon szeretem őket
Kedvencet filmet nem is tudnék mondani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Szégyen, de csak most, az indexről tudtam meg, hogy Bud Spencer 80 éves lett. Még sok szép évet kívánok neki! ABE-nak...
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest