- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Volt ma egy Bud Spenceres film valamelyik adón.
Nem néztem, csak ment a TV-ben, oda-odapislantottam, emlékeztem a történetre. Láttam már, (ki tudja hányszor). Ennek kapcsán eszembe jutott, h rákeressek, mi van Vele, és én is olvastam ezt az Indexes cikket. Szomorkás lett a kedvem, h már milyen ősz, egész megöregedett.
Szép dolog, h megemlékeztél Róla Te is.Bár nem szeretem az ilyen nosztalgiázást, mert ami már elmúlt, az sosem lesz a régi. Lassan elfogynak akiken felnőttem. Pavarotti, Derrick, vagy akár a pályatársa, Terence Hill. De hát ez az élet rendje.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Szégyen, de csak most, az indexről tudtam meg, hogy Bud Spencer 80 éves lett. Még sok szép évet kívánok neki! ABE-nak...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Intel core i3 7100 CPU (51Watt) gyári hűtővel, hibátlan, irodai gépből, IGPU: Intel HD Graphics 630
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB OC Edition MAGYAR GARANCIA 2026.11. Kitűnő hőmérséklet!
- Gigabyte GA-Z270M-D3P (Display Port, DVI, USB 3)
- Achtung! Steelseries Arctis Nova 5P
- AKAI FMT-90BT Music Tuner bluetooth autórádió FM transzmitter
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest