- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keksz03
senior tag
válasz
szab.tam
üzenetére
hát gondolom azért mert az h full passzív legyen egy gép, az általában azért fogalmazódik meg az emberekben merthogy olyan gépet használtak amiben gyári Cooler Master vagy Corsair ventik forogtam max fordulaton...
na már most akik emiatt akarnak passzívra váltani azoknak lehet nem árt egy kis infó olyan megoldásokról amik gyakorlatilag némán teszik dolgukat!
jó van az a szint akinek azért kell a passzív mert kihívást lát benne meg van akinek 1 decibel is már süvítést jelent, de sokan csak azt várnák h játék és egyéb komoly terhelés kivételével néma legyen a PC, amit ma már meg lehet oldani speckó ventikkel illetve drágább szivattyúkkal vízhűtés esetén!
egy szó mint száz, sztem sok embernek aki passzív pc-kről ír bőven elég lenne akár a jelenlegi pc-m kialakítása ami idle/netezés/film stb mellett annyira halk h kb mellette álltam a múltkor és ha nem látom h forognak a venti lapátok lazán rányomok a POWER Button-ra!
játék mellé meg aki nem használ egy 5.1-et vagy egy komolyabb fülest... 
-
Keksz03
senior tag
válasz
szab.tam
üzenetére
én értem amit mondasz csak egy pár kijelentéssel nem értek egyet a cikk írójától, mégpedig h:
"Azt hiszem ezek az értékek bőven a használható kategóriába esnek"
sztem a játék alatt 76-85 fok nagyon nem esik oda, főleg VGA nélkül
"a kánikula idejére pedig ott az előlapon a kapcsoló a felső 14 centis 700-on forgó ventilátorhoz."
venti?
na most akkor mivan? 
"Mindent összevetve elégedett vagyok, sikerült a kitűzött célt elérni"
mit? h minden játékkal töltött perccel gyakorlatilag kínzod a vásárolt hardvereket ezzel elősegítve h 1 éven belül a fele bemondja az unalmast?
"most már csak arra vagyok kiváncsi, hogy ha beszerzem a HD7770-et, akkor az mennyire/hogyan változtatja meg a hőmérsékleti viszonyokat."
segítek! 10 perc játék/benchmark után le fog kapcsolni a gép mert szénné hevül a cpu...
-
Keksz03
senior tag
jó cikk de nem értem...igazából ha másra nem is de a cpu hűtőre tehetnél egy vagy akár két olyan (nem épp olcsó) ventit aminek kis fordulaton semmi hangja nincs, cserébe az a kis szellő lehúzza a bordáról a meleget és máris nem 75-85 fokos a cpu...plusz a passzív vga elé is betehetnél egyet!
csak h tisztázzuk, értem h az volt a kérdés h lehet-e passzívra csinálni, de ilyen hőfokok mellett én semmiképp sem mondom azt h "Igen, lehet!", mert ez nálam már brutálisan magas érték!
azért grat mégegyszer!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Diablo IV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hyundai, Kia topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i7-13650HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD 144Hz
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- iPhone 15 256GB 91% (1év Garancia)
- Lenovo T14 Thinkpad G3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
játék mellé meg aki nem használ egy 5.1-et vagy egy komolyabb fülest... 
na most akkor mivan?