- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
A probléma, hogy a videó amit a FB-ra feltöltöttem, már lobogó tűz mellett készült. Egyszerűen süvít visszafelé a huzat, látványosan kifelé jön a füst, tehát gyújtogathatok én, az a meleg is visszafelé jön. Kint a kémény tisztítóajtaját ha kinyitom, akkor elkezd idővel ott ömleni, majd nagyon lassan, akár 20 perc alatt kezd felfelé áramlani, amerre kell, de addig már olyan lesz a nappali, mint egy száz évvel ezelőtti kéménytelen tibeti viskó, csak a pincsikutyák szintjén nem csíp a füst, a tőlem öt méterre lévő gobelinképet már nem tudom kivenni...
Tavasszal és ősszel, meg kivált télen nincs ez a probléma, sőt késő tavasszal, nyáron sem volt, míg kint nem volt 30+ fok. De nyáron hónapokig is lehet hőség...
Ventilátoron én is gondolkodtam, de mivel a sparhelten - mint a videó is mutatja - kb. minden illesztésen légrés van, ez nem tudom, mennyire járható út. Magába a kéménybe nem lehet semmilyen mozgó alkatrészt tenni, mert ha véletlenül begyullad benne a kox, akkor hosszában végigég, meg gondolom amúgy sem szabályos.
Arra gondoltam, esetleg egy szelepes ventilátort lehetne tenni valahova a nappaliba egy külső csőre, ami csak befelé tolja a házba a levegőt, és begyújtás előtt pár perccel becsukni minden ablakot, azt meg bekapcsolni. A konyhabútorban van egy nem használt elszívó, annak a kivezető csövéhez esetleg... De mag valahogy ki nem építem, addig nem tudom kipróbálni, működik-e, meg hogy mekkora teljesítményre volna ehhez szükség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mozgásban a Directive 8020
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Xbox Series X|S
- alza vélemények - tapasztalatok
- Jövedelem
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest