Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• buzus

aktív tag

- Grafikában semmi változás a második részhez képest és sajnos azt kell mondanom játékmenetben sem. Ráadásul a sok csillogás, nanosuit, elmosódás, füst effekt miatt gyakorlatilag nagyobb tűzharcban semmit se látsz (nekem legalábbis ez már sok).

- Játékmenet is ugyanaz mint a kettőben. ""De hát ők az írják hogy választhatsz a kettő játékstílus között!!""" bla-bla - Nem. Rohadtul ugyanaz mindkettő. Nekem a lopakodás nem azt jelenti, hogy 2 embert lopakodva lelövök, a következő 20-at aki pedig riadóztatva lett csak úgy szimplán face to face ledurrantok. Persze kapsz egy stealth útvonalat is ha jól láttam, de a lényegen nagyon nem változtat, mindkét mód unalmas és monoton.

- Az AI ugyan olyan buta lesz mint az eddigi összes részben, szefós az összes. Jöhet bárki itt az alfa verzióval, hogy "ez majd jobb lesz a végleges játékban". Persze. :N

- Íj... Tudom-tudom, hasonló helyzetben, mikor ultra halálsugár-csucsungvetővel tudsz menni, te is biztos azt választanád.. persze. :)) A készítők elfelejtik, hogy a játék főszereplője nem Robin Hood, hanem egy szuperkatona akinek silencerrel ugyanilyen távolságból kéne lőnie. FAIL

Kész, ez a játék nem változott. Engem inkább taszít el magától, ha jót akarnak ne adjanak ki több trailert.

Új hozzászólás Aktív témák