Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igen, értem én mit akartok mondani... De a fő probléma az, hogy szerintem nekem egy minden tekintetben átlagos gépem van (x2, 2 giga ram, x1950pro), és ezen a gépen a far cry szebben fut mint a crysis. És ha nálam ez a helyzet, akkor a játékosok nagyobb részénél is ez a helyzet. És ez kurva nagy gáz szvsz, mert akinek high-end gépe van, az örül (10%), akinek meg közepes vagy szar gépe van (90%), az elgondolkodik azon, hogy miért fejlődik vissza egy grafikus motor a pár évvel ezelőtti változathoz képest.
-
törölt tag
Persze, hogy nézőpont kérdése, én a saját nézőpontomból írtam le a véleményemet

Egyébként kíváncsiságból felraktam a far cry-t is a gépemre az előbb. Nos, 1680x1050 (monitor natív) felbontásban, minden lehetséges opció maxon, akadásmentesen fut. És ami a legérdekesebb, hogy SOKKAL szebb, mint amit a crysis nyújt mediumon, szaggatva-erőlködve, játszhatatlanul.szerk: hogy ezért most mit fogok kapni a crysis megszállottaktól

-
törölt tag
Sokáig dolgoztam egy nagy játékújságnak, igaz nem cikkíróként, hanem tördelőként. Mindenesetre éveken keresztül játékteszteket olvasgattam napi 8+ órában, úgyhogy úgy érzem, van viszonyítási alapom.
Persze elfogadom más véleményét is, de szerintem a crysist grafikailag (is) jópár már megjelent játék tönkreveri, például hl2ep2 vagy bioshock. Mindkettőt végigtoltam ugyanezen a konfigon, és szaggatás nélkül, gyönyörűen futottak.
Szerintem a crysisnek az lehet az előnye, hogy egy ultra-brutál gépen futtatva tényleg az elérhető legszebb grafikát hozza a mai mezőnyben, de az én gépem kevés volt ezt kipróbálni.szerk: ez viktornak és ollienak ment...
-
törölt tag
Na, végül én is kipróbáltam a játékot, kábé fél órát játszottam vele. Maga a játékmenet jónak tűnt, de az egész élményt megölte az iszonyatos gépigény. Medium beállításon játszottam, és 3-4 ellenfél felett már élvezhetetlen a szaggatás miatt. Ráadásul mediumon NAGYON RONDA a játék, inkább emlékeztet egy 5 évvel ezelőtti termékre, mint valami nextgen csodára. Nagyot csalódtam. A HL2 ezerszer jobban futott a gépemen, és sokkal szebb volt.
A konfigom amúgy nem mai darab, de hibátlan, 3dmark-al és egyéb játékokkal teszteltem, driverek rendben:
- AMD X2 proci
- 2 gb ram
- asus 1950pro
- stb...mod: 1024x640-ben nyomtam, élsimítás nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Depresszió, szorongás, pánik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Spórolós topik
- Autós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest