Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz maskimx #76 üzenetére

Igen, értem én mit akartok mondani... De a fő probléma az, hogy szerintem nekem egy minden tekintetben átlagos gépem van (x2, 2 giga ram, x1950pro), és ezen a gépen a far cry szebben fut mint a crysis. És ha nálam ez a helyzet, akkor a játékosok nagyobb részénél is ez a helyzet. És ez kurva nagy gáz szvsz, mert akinek high-end gépe van, az örül (10%), akinek meg közepes vagy szar gépe van (90%), az elgondolkodik azon, hogy miért fejlődik vissza egy grafikus motor a pár évvel ezelőtti változathoz képest.

törölt tag

válasz Tirexi #73 üzenetére

Persze, hogy nézőpont kérdése, én a saját nézőpontomból írtam le a véleményemet :)
    Egyébként kíváncsiságból felraktam a far cry-t is a gépemre az előbb. Nos, 1680x1050 (monitor natív) felbontásban, minden lehetséges opció maxon, akadásmentesen fut. És ami a legérdekesebb, hogy SOKKAL szebb, mint amit a crysis nyújt mediumon, szaggatva-erőlködve, játszhatatlanul.

szerk: hogy ezért most mit fogok kapni a crysis megszállottaktól :)

törölt tag

Sokáig dolgoztam egy nagy játékújságnak, igaz nem cikkíróként, hanem tördelőként. Mindenesetre éveken keresztül játékteszteket olvasgattam napi 8+ órában, úgyhogy úgy érzem, van viszonyítási alapom.
    Persze elfogadom más véleményét is, de szerintem a crysist grafikailag (is) jópár már megjelent játék tönkreveri, például hl2ep2 vagy bioshock. Mindkettőt végigtoltam ugyanezen a konfigon, és szaggatás nélkül, gyönyörűen futottak.
    Szerintem a crysisnek az lehet az előnye, hogy egy ultra-brutál gépen futtatva tényleg az elérhető legszebb grafikát hozza a mai mezőnyben, de az én gépem kevés volt ezt kipróbálni.

szerk: ez viktornak és ollienak ment...

törölt tag

Na, végül én is kipróbáltam a játékot, kábé fél órát játszottam vele. Maga a játékmenet jónak tűnt, de az egész élményt megölte az iszonyatos gépigény. Medium beállításon játszottam, és 3-4 ellenfél felett már élvezhetetlen a szaggatás miatt. Ráadásul mediumon NAGYON RONDA a játék, inkább emlékeztet egy 5 évvel ezelőtti termékre, mint valami nextgen csodára. Nagyot csalódtam. A HL2 ezerszer jobban futott a gépemen, és sokkal szebb volt.

A konfigom amúgy nem mai darab, de hibátlan, 3dmark-al és egyéb játékokkal teszteltem, driverek rendben:
    - AMD X2 proci
    - 2 gb ram
    - asus 1950pro
    - stb...

mod: 1024x640-ben nyomtam, élsimítás nélkül.

Új hozzászólás Aktív témák