- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
Új hozzászólás Aktív témák
-
creation
senior tag
A történet vége, hogy addig húzták barátaink, míg egyszercsak kifutó széria lett a kérdéses típus.
Mostanra már sajnos a kínai "fogyasztóvédelem" sem hajlandó foglalkozni vele, na nem mintha akartak volna...
Elég egyoldalúan értelmezik ott a törvényeket.Így ezzel a konklúzióval kb zárom is mindjárt a bejegyzést
-
creation
senior tag
Kérdezősködtem... Kicsit el vagyok keseredve...
Egy ismerősöm most jött haza két év után kínából... Megpróbálok vele kapcsolatot létesíteni a hétvégén.
Ha sikerül, akkor akár előbbre is juthatok, ugyanis a kérdéses cég még nem tiltott le az oldalról és a megrendelés is aktív. -
creation
senior tag
Az van hogy nincs semmi... A héten kicsit még kérdezősködök...
Aztán meglátom mi lészen az üzlet vége -
creation
senior tag
Most itt tartunk http://www.315.gov.cn/....
Egy ottani sráccal próbálok jelenleg dűlőre jutni. Már értik az ügy alapjait... Csak a nyelvi korlátok azok amik most utunkban állnak.
Kedvencem a körbeírás című gyermek pszihodráma... Ugyanis ha valamit nem értenek meg angolul akkor lehet nekik szépen körbeírni meg lefordíttatni kínaira, hátha megértik a kettőből
-
creation
senior tag
Egyenlőre a webshop vár a válaszomra. Nem tettek kitérő választ és a hibát elismerték.
Az NFH szerint a CCA tud segíteni az ügyben. Ha ez így van akkor én állok elébe. Időm van, pénzem nem bánja.Így vagy úgy de vége lesz az ügynek.
Ha másra nem is lesz jó a cikk, akkor legalább arra, hogy okuljunk belőle. Avagy ha másra nem, legalább arra, hogy már tudjuk, létezik a CCA és élhetünk vele.
A cikk elsősorban ezért jött létre. Ha akartam volna maradhatott volna mindez titokban is.
-
Misi1979
őstag
Persze, lehet rendszerhibára hivatkozni, lehet arra, hogy igen, tényleg volt ennyiért XY termék, de elfogyott, van helyette XY termék, persze árában.
Annyi fajta lehetséges indok van, hogy ne kelljen teljesíteni a követelést, hogy ihaj.
Sőt, a ptk definiálja az értékaránytalanság fogalmát is, legvégsőbb esetben el lehet bújni mögé. A vételi jog meg nem mindenható.
-
Alexios
veterán
Ugyan már, 1 éve volt kb. hasonló, vmi webshop elírta az árat és 20ezerért adtak volna egy akkoriban fél millába kerülő elitebookot. Akkor is mindenki rá volt izgulva, hogy hú ezt odakell ennyiért adni, mert ilyen olyan törvények, blabla. Nem kell, nem is adta, ugyan úgy te sem fogod megkapni, hibáztak, kész. Sőt még rendesek is, mert akciósan adnák oda a készüléket.
-
creation
senior tag
Annyira nem Makó és még kevésbé Jeruzsálem.
Van megoldás, úgy néz ki.
A magyar NFH összeköttetésben áll a kínai fogyasztóvédelmi szövetséggel, lásd cikk. Akiknél jogorvoslattal lehet élni.A mai napon felvettem a kapcsolatot a CCA-val és egy kedvesnek tűnő kollegájukkal skypeolok holnap reggel
-
creation
senior tag
Várom a javaslatokat a témával kapcsolatban.
Amit én most mint "vevő" megteszek, az nem más, mint utánanézek a kinti jogoknak és a hazai jogoknak. Minek kell megfelelnem és mennyire kell együttműködnöm velük.
Aki ebben segítségemre tud lenni, annak köszönettel is fogok tartozni -
creation
senior tag
Megint fejlemény: [link]
-
creation
senior tag
Fejlemény: [link]
-
creation
senior tag
Nem kell azt gondolniuk, ugyanis a hiba valós és fotókkal igazolható. Másrészt, valószinúleg nem én vagyok az egyetlen a nagy világon aki észrevette és lecsapott erre a hibára. Hiszen javították az árakat.
Pontosan tudják ők, ki mit vett és mennyiért. Jelenleg ami itt történik az várakoztatás. Nem 2 forintokról van itt szó. Szerintem jelenleg megy a vita a tagok és a vezetők és a dolgozók közt.
Nem kell ide összeesküvés elmélet
Hibáztak és nem igazán sietnek a kijavítására. Erről van itt szó.
Nem nekem lett volna feladatom írni nekik. 10 napjuk volt bocsánatot kérni a hibájukért és közös nevezőre jutni. Nem tették, így viszont jogom van érdeklődni. Annak tudatában hogy:
"Step 4: We send you order complete info and tracking number if applicable. If you did not receive shipping infomation in 5 working days, please contact us." Ők ezt írják a megrendelés listázásánál. -
creation
senior tag
Nincs változás... Írtam levelet.
-
creation
senior tag
Nincs változás... Processing.
Ha kedd reggelig nincs változás, akkor e helyi kínai büfé segedelmével írok egy szomorú levelet a kint élő kollegáknak
-
creation
senior tag
Élek a gyanúperrel
Még mindig processing. Az 5 munkanap lejárt.
Holnap már változást kell látnom, de legkésőbb hétfőn. -
hdman
őstag
Na, erre kiváncsi leszek
-
Misi1979
őstag
-
vwpolopg
őstag
Az az alcatel nem is rossz
Kíváncsian várom a folytatást
-
creation
senior tag
válasz
westcoastog #47 üzenetére
Feljegyezve... De még nem iszok a medve bőrére...
-
creation
senior tag
3-5 business day to ship
Info dátuma 2012.08.29. => feladás várható dátuma: 2012.09.05. A másik vásárlásból kiindulva pedig kb 7 nap, tehát 2012.09.07 legkésőbb
Ez már a tűkön ülés tipikus esete
-
creation
senior tag
Egy kis szösszenettel frisítettem a témát... gondoltam írok ide, így észrevehetőbb
-
creation
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #36 üzenetére
Uraim, előbb érjen ide
Hozzátenném, hogy a rászoruló nem minden esetben szegény. Rászoruló az is akinek kajára jut, rezsijét fizetni tudja, de másra már nem telik.
-
Def26
félisten
válasz
Mr.Csizmás #34 üzenetére
Ja, Soma örülne is neki.
-
Def26
félisten
Én a helyedben nem ajándékozgatnám el. Csak átb@sznak.
Szerintem csináld azt, hogy add el őket Te, és az árát szórd inkább ki olyanoknak akikről Te magad meggyőződsz, hogy valóban rászorulnak e.Valószínűleg, egy nehéz anyagi helyzetben lévő család csak elkótyavetyélné a cuccot, többre mennek inkább egy kis pénzel.
-
törölt tag
-
creation
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #28 üzenetére
-
creation
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #26 üzenetére
A feltételek adottak. Aki rászorul, az kap. Összesen 3 készüléket ajánlok fel erre a célra. De, hogy ki jelentkezhet rá... Bárki.
Segítséget is elfogadok a kiosztásban, illetve az eljuttatásban / átadásban.
Ez szerintem így korrekt.
A SIM kártyát ÉN ÁLLOM!!!
-
Mr.Csizmás
titán
adakozásnál jelentkezhet bárki?
-
creation
senior tag
23-án megrendelt holmiaimat 30-án feladták.
Tehát hétfő - szerda magasságában fejlemény várható eben is.
-
creation
senior tag
Kb 1 hónap és lesz talán valami eredmény... Az első híreket 7 nap múlva fogom kapni szerintem
A fenti képből kiindulva.
Szóval türelem, a hosszú élet ritka.
-
sztanozs
veterán
Sok sikert
-
Mr.Csizmás
titán
.
csak azért hogy figyeljem
-
Nekem volt már hasonló esetem, igaz, magyar webshoppal
-
creation
senior tag
válasz
westcoastog #15 üzenetére
Jóindulattal 4 inkább.
-
creation
senior tag
Jelentem, elfogadták a megrendelést.
Processing állapotba került. -
creation
senior tag
válasz
westcoastog #11 üzenetére
Az furcsa lenne.
Nem élem bele magam, de tájékozódok a kínai (shenzeni) törvényekről a kinti ismerősöknél hajnalban
Elég egyoldalú elállás lenne. Ettől függetlenül... Ha nem jön össze, akkor is megért egy szösszenetet. Ha meg elküldik akkor lesz pár boldog ember (meg bizonyára kínában pár boldogtalan).
Idővel kiderül.
-
westcoastog
veterán
Ki mit szán érte?
Ha ez tényleg lehetséges és megérkezik, mond egy árat az ot-re, valamennyit csak tudnék fizetni, akartam mindig is egy droidot.
Talán anyám még megértené ha most telefonra adnék ki pénzt.De amúgy félő hogy csak annyi lesz belőle hogy az adott boltnál észreveszik a hibát, pénzedet visszautalják mondván hiba volt a rendszerben.
-
creation
senior tag
válasz
westcoastog #8 üzenetére
Legyen az, hogy ki mit szán érte...
Az adakozás ha tényleg megjön 5 készüléket elvisz
Marad 10db...
Ki kéri elővételbe? -
creation
senior tag
válasz
westcoastog #6 üzenetére
Telenórinál kártyásan 33000 körül van
Ez független... Az meg nem
-
westcoastog
veterán
Ez mekkora, ha bejön akkor tényleg mázli.
Mennyit kóstál az ot990 újonnan?
Beindult a fantáziám. -
creation
senior tag
3 db telefon (mindegyik típusból 1-1-1 darab) felajánlásra került eme: [link] nemes célra.
Amennyiben megérkeznek hozzám, azonnal felkerülnek INGYENES mivoltukban a PH oldalára.
-
A HUAWEI U8110 a vételi árának a duplájáért megveszem tőled.
-
creation
senior tag
válasz
lsebestyen #1 üzenetére
L6?
Kérlek ne kódolj...
"nagyon kérem.. ne szórakoztasson engem rejtvényekkel"
-
lsebestyen
addikt
L6
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Kedves nagyérdemű...Ritkán teszek ilyet, mert nem kenyerem az e fajta nyerészkedés.A mai nap délelőttjén böngészve a...
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest